субота, 14 вересня 2019 14:05

У фруктове суфле не додають цукор та барвники

Автор: ФОТО з сайта ”інстаграм”
  Після приготування фруктове суфле треба на п’ять хвилин поставити у холодильник. Потім можна подавати на стіл
Після приготування фруктове суфле треба на п’ять хвилин поставити у холодильник. Потім можна подавати на стіл

— П'ять років тому перейшла на правильне харчування. Ніякого цукру та напівфабрикатів. Найважче відмовитися від солодкого. Тепер готую собі бананово-малинове суфле й не переживаю за здоров'я, — розповідає 26-річна Антоніна Пашків зі Сквири.

На дві порції жінка бере 250 мл вершків 10% жирності. Нагріває (не кип'ятить) і замочує в них 12 г желатину. Додає 1 чайну ложку меду і перемішує. Окремо перемелює у блендері 1 банан і 60 г малини.

— Суміш із вершків, желатину та меду розділяю на дві частини — 30 на 70 відсотків. До першої додаю банан, до другої — малину. Перемішую. Бананову суміш наливаю у склянку.

Антоніна ставить її у морозильну камеру на 5–7 хв. Коли загусне, дістає і доливає малинову суміш. Якщо малинове суфле до цього встигло загуснути, радить розбавити гарячою водою.

— Готове суфле ставлю в холодильник. За 5 хвилин уже можна їсти. Десерт прикрашаю ягодами, фруктами або тертим шоколадом.

Зараз ви читаєте новину «У фруктове суфле не додають цукор та барвники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають