
— П'ять років тому перейшла на правильне харчування. Ніякого цукру та напівфабрикатів. Найважче відмовитися від солодкого. Тепер готую собі бананово-малинове суфле й не переживаю за здоров'я, — розповідає 26-річна Антоніна Пашків зі Сквири.
На дві порції жінка бере 250 мл вершків 10% жирності. Нагріває (не кип'ятить) і замочує в них 12 г желатину. Додає 1 чайну ложку меду і перемішує. Окремо перемелює у блендері 1 банан і 60 г малини.
— Суміш із вершків, желатину та меду розділяю на дві частини — 30 на 70 відсотків. До першої додаю банан, до другої — малину. Перемішую. Бананову суміш наливаю у склянку.
Антоніна ставить її у морозильну камеру на 5–7 хв. Коли загусне, дістає і доливає малинову суміш. Якщо малинове суфле до цього встигло загуснути, радить розбавити гарячою водою.
— Готове суфле ставлю в холодильник. За 5 хвилин уже можна їсти. Десерт прикрашаю ягодами, фруктами або тертим шоколадом.
Коментарі