четвер, 25 квітня 2019 16:26

Жінка підпалила ліжко - хотіла вкоротити собі віку

Жінка підпалила ліжко - хотіла вкоротити собі віку
На Київщині жінка підпалила оселю, щоб померти. ФОТО: Патрульна поліція

Білоцерківські патрульні винесли з пожежі жінку, яка підпалила власну оселю і намагалася вкоротити собі віку.

Учора близько 18 год. на лінію 102 надійшов виклик із приводу задимлення у квартирі на вул. Раскової. Заявник повідомив, що сусідка запалила в оселі вогонь. Що відбувається всередині - невідомо. У коридорі повно диму, немає чим дихати.

Патрульні викликали рятувальну службу та медиків. Вони відразу піднялись на 2 поверх, знайшли потрібну квартиру. Двері були відчинені. У задимленому приміщенні дихати було майже нічим. Інспектори прикрили рушником дихальні шляхи. Зайшли в кімнату, де побачили на палаючому дивані жінку.

Як виявилось, вона склала речі на ліжко, підпалила їх. Лягла поруч, накрившись ковдрою. Поліцейські швидко набрали води у сусідів і самостійно загасили пожежу. Потім вирішили евакуювати громадянку на свіже повітря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У родини погорільців викрали усі гроші, які збирали на новий будинок

Патрульні оперативно винесли жінку із задимленої квартири. Потерпіла не хотіла залишати будинок і пручалась. Уже біля будинку вона продовжувала кричати: "Я не хочу жити!". Все ж поліцейським вдалося її вмовити не чинити лиха своєму здоров'ю. Інспектори передали "горе-самогубцю" лікарям для надання їй медичної допомоги.

Зі слів очевидців, мешканка будинку страждає на психічні розлади. Неодноразово пробувала покінчити життям.

23 квітня в селі Кузьки Конотопського району на Сумщині 63-річна жінка вчинила самоспалення. Облила себе дизельним паливом і підпалила.

Зараз ви читаєте новину «Жінка підпалила ліжко - хотіла вкоротити собі віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають