вівторок, 18 червня 2019 10:15

За ревнощі неповнолітня отримала 100 годин громадських робіт

За ревнощі неповнолітня отримала 100 годин громадських робіт
За бійку через ревнощі неповнолітня отримала 100 годин громадських робіт. Фото: dpchas

За бійку на заправці WOG у Супрунівці Полтавського району неповнолітня студентка 1-го курсу Полтавського ПТУ №4 отримала 100 год. громадських робіт.

Вона побила 20-річну полтавку, з якою її зраджував хлопець, пише poltava.to.

Бійка виникла 7 лютого близько 8-ї. Дівчина схопила 20-річну потерпілу за волосся та декілька разів вдарила її кулаком в обличчя. Згідно з висновком експерта, потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та гематоми — тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров'я.

Обвинувачена свою провину визнала. У суді пояснила, що їй було боляче через зраду свого хлопця з потерпілою і, щоб помститися, захотіла зробити тій боляче.

Зі слів підсудної, мати про неї недостатньо піклується, тому що має ще двох неповнолітніх дітей. Зазначила, що усім необхідним для нормального життя та навчання вона забезпечена, створені належні умови для її виховання. Але це не дає результатів, бо підсудна не завжди слухає матір і погано навчається.

Дівчина розповіла в суді, що більше не вчинятиме злочинів. Курить змалку, бо прикладом для неї є мати. Вибачилася перед потерпілою, а та її нібито пробачила. Під час засідання обвинувачена поводилася демонстративно — недоречно посміхалася і ставилася легковажно до скоєного та до можливого її покарання. Суд вважає, що цим підсудна показала низький рівень культури та невихованість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарубав дружину сокирою, а 2-річного сина намагався повісити: подробиці вбивства у Запоріжжі

Суд кваліфікував дії неповнолітньої як умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я та призначив їй покарання — 100 год. громадських робіт.

У Розсошенцях Полтавського району 59-річний Юрій Смоленський регулярно бив членів своєї родини.

Зараз ви читаєте новину «За ревнощі неповнолітня отримала 100 годин громадських робіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають