пʼятниця, 01 березня 2019 16:14

Відсьогодні субсидії отримуватимуть грошима

Відсьогодні субсидії отримуватимуть грошима
Із 1 березня субсидії платитимуть грошима. Фото: zn.ua

Із 1 березня субсидія переходить на готівку. Пенсіонерам першим її принесуть листоноші. Інші зможуть отримати через картку Ощадбанку.

Про це повідомляє Міністерство соціальної політики України.

У платіжках за лютий субсидія не відображатиметься. Вона прийде грошима в березні. Цими коштами субсидіанти зобов'язані розрахуватися за комунальні послуги. Така готівкова допомога надходитиме у день виплати пенсіїї. У разі заборгованості до травня 2019-го, коли буде перепризначення субсидій на наступний рік, допомога знімається. Усі не пенсіонери зможуть отримати грошову допомогу в будь-якому відділенні Ощадбанку за паспортом та ідентифікаційним кодом переказом "Швидка копійка", а у квітні - вже на картку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець лотереї "Космолот" віддав весь виграш у дитячий благодійний фонд

Окрім сплати комунальних послуг, грошову допомогу можна використати на власні потреби. Повідомлення про отримання коштів надійдуть у відділення Ощадбанку до 12 березня. У квітні - на картку, попередньо отриману у банку.

Багатодітним родинам планують виплачувати щомісяця додатково 2027 грн.

Зараз ви читаєте новину «Відсьогодні субсидії отримуватимуть грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають