пʼятниця, 03 травня 2019 13:50

У Білоцерківському районі виявили 25 іноземних порушників

У Білоцерківському районі виявили 25 іноземних порушників
Росіянин вчасно не виїхав із території України. ФОТО: Поліція Білої Церкви

У Білоцерківському районі проходить операція під умовною назвою "Мігрант". У ній спільно беруть участь працівники міграційної служби та поліції.

На території міста і району виявили 25 порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства. З них 7 - нелегальні мігранти, повідомляють у прес-службі поліції Білої Церкви.

Одним із прикладів таких порушників став 22-річний громадянин Росії. Приїхав в Україну для того, щоб одружитися зі своєю співмешканкою. Однак через побутові негаразди згаяв час. Після закінчення терміну перебування територію України вчасно не залишив.

Наразі суд зобов'язав порушника виїхати за межі України до 5 травня 2019 року. Також він сплатить штраф у розмірі 1 700 грн. У випадку недотримання таких зобов'язань його чекає примусова депортація та заборона в'їзду в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 200 тисяч кілометрів автостопом киянин проїхав Азією та Європою

Проти 25 іноземних порушників склали 14 адміністративних протоколів. Суд зобов'язав 9 виїхати за межі України.

Крім цього, поліцейські до адміністративної відповідальності притягли 7 осіб без громадянства та винесли 13 постанов про адміністративні правопорушення. Наклали штраф на загальну суму 1 377 грн. Операція триває.

У Маріуполі на Донеччині 21 березня затримали 2-х мігрантів, які дистанційно відкривали та обкрадали салони автомобілів. Іноземці, які раніше вже були засуджені за аналогічні злочини, володіли певними даними про особливості роботи оперативників, а тому діяли вкрай обережно

Зараз ви читаєте новину «У Білоцерківському районі виявили 25 іноземних порушників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають