середа, 16 січня 2019 15:49

Громада купить маршрутку

Громада купить маршрутку
Коломацька ОТГ виділяє максимум 600 тис. грн на придбання маршрутки. Фото: Днепр Час

Комунальне підприємство "Коломак" Коломацької громади оголосить тендер на придбання маршрутки.

Про це "Газеті" повідомив голова ОТГ.

"Із вільних коштів Коломацької об'єднаної територіальної громади виділимо суму на закупівлю. Плануємо придбати за максимум 600 тисяч гривень. Зараз визначаємо характеристики маршрутки, яка задовольнить потреби мешканців. Дізнаємося також про процес отримання ліцензії на перевезення", - розповів Євген Почечун, голова Коломацької громади.

Місяць тому перевізник відмовився від маршруту Полтава - Василівка через Коломацьке. Придбаний для громади транспорт вийде на цей маршрут. Майбутній водій — працівник комунальної установи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кличка зізналися, скільки транспорту не вистачає для заміни маршруток

Зараз на балансі КП "Коломак" є трактор, який використовуватимуть для потреб громади.

"До трактора вже купили відвал для очищення снігу, косарку. Ще в планах до весни придбати навантажувач, причіп, плуг, культиватор і окремо вантажівку "Газель". Місцеві зможуть за потреби звертатися до комунального підприємства, щоб щось перевезти, поле зорати - будь-що", - продовжив голова громади.

В останні дні 2018 року на дороги Коломацької об'єднаної громади виїхав новий трактор МТЗ 892. Сільська рада купила його за власні кошти – 479 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Громада купить маршрутку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають