пʼятниця, 06 вересня 2013 12:43

Середньовічний замок, дах-галявина і будинок на воді - Топ-5 елітного українського житла
11

місце
місце
місце
місце
місце

Шикарні вілли та дизайнерські будинки, які українці раніше бачили тільки в закордонних фільмах, поступово з'являються і в нашій країні. П'ять найбільш незвичайних приватних будинків визначили аналітики сайту оголошень Slando.

На 5-му місці опинився замок на березі моря в Севастополі. Він розташований в 200 метрах від берега і побудований в стилі середньовічного замку. Він має площу 500 м. кв. Будинок умовно поділений на дві половини. У першій знаходяться два гаражі на 3 машини, бібліотека і спортзал з тренажерами. У другій - камінні зали, п'ять спалень, п'ять ванних кімнат, робочий кабінет, їдальня, передпокій, чотири балкони та оглядові вежі. Ділянка в 16 соток обгороджена бутовим парканом, висотою 5м. Будинок повністю автономний і продається разом з технікою і меблями. Вартість - $ 850 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футуристичний McDonalds в Батумі прикрашений скляними куполом і золотими арками

На 4 місці будинок у стилі хай-тек в селі Гореничі, під Києвом. Незважаючи на те , що він одноповерховий , його загальна площа становить 389 м. кв. У будинку є камінний зал , вітальня, п'ять спалень, бар, кабінет, і сауна з кімнатою відпочинку. Будинок продається повністю мебльованим. Ділянка - 20 соток. Ціна - $ 1 100 000.

На третьому місці розташувався будинок в стилі хай-тек з дахом-галявиною в селі Застугна, під Києвом. Будинок площею 300 м. кв. з дахом, на якому росте трава, можна придбати за $ 360 тис.

НА другому місці - будинок на воді. У Києві продають споруду в 2,5 поверхи, що має 500 м. кв. площі, але при цьому плаває і переміщається по воді. Продавець каже ,"що проживаючи в такому будинку, є можливість користуватися всіма благами цивілізації і в той же час жити "на природі". Влітку - плавання , катання на катері і скутері, прямо з дому ; взимку - сани, лижі, ковзани, знову ж, прямо з дому ". Вартість пропозиції - $ 400 тис.

Лідером рейтингу став будинок- замок у середньовічному стилі в Одесі. На ділянці 20 соток розташувався ставок з рибками і лебедями, водоспад, а також три будівлі. Одне з них - вежа в три поверхи, висотою 25 метрів. Продавець стверджує, що дах, сходи, всі роботи по каменю і куванню металу ручної роботи. Просять за цей будинок $ 350 000 .

Зараз ви читаєте новину «Середньовічний замок, дах-галявина і будинок на воді - Топ-5 елітного українського житла ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути