четвер, 22 серпня 2013 12:02

Скляні стіни і божественні пейзажі - вишукана вілла на узбережжі Ібіци
8

Ібіца - це танці, бари і дискотеки з галасливими відпочиваючими. А ось будинок, спроектований архітектором Луїсом Лапласом, руйнує сформовані стереотипи - тут немає місця метушні, тільки тиша і безтурботність подалі від веселощів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політ зі смаком - вишуканий дизайн приватного літака

Архітектор Луїс Лаплас вважає, що знаходиться "на службі сучасного мистецтва" - принаймні так він описує свою роботу. Його проекти мінімалістичні, але вишукані. Прикладом може служити і ця вілла на Ібіці.

Вирішивши, що будинок на узбережжі повинен мати максимум видів на море, архітектор спроектував будинок з безліччю скляних стін і прозорих перегородок.Море видно навіть з душу, а джакузі та басейн сплановані так, що звідти можна спостерігати захід сонця.

Архітектор вирішив, що ніщо не повинно відволікати від навколишніх краєвидів, тому оформив будинок в дусі 1960-х: лаконічно і з ненав'язливими яскравими акцентами.



Зараз ви читаєте новину «Скляні стіни і божественні пейзажі - вишукана вілла на узбережжі Ібіци». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути