субота, 16 червня 2018 21:10

Назвали найдешевшу та найдорожчу квартиру, яку продали у травні

Назвали найдешевшу та найдорожчу квартиру, яку продали у травні
У травні найдешевше, за $18 тис. вдалося купити однокімнатну квартиру площею 22 м². Фото: epravda.com.ua

У травні найчастіше купували одно- та двокімнатні квартири у Святошинському, Голосіївському, Шевченківському та Оболонському районах столиці.

Найдешевше, за $18 тис. вдалось продати однокімнатну готельку площею 22 м². Житло розташоване на вул. Ромена Ролана (Святошинський р-н). Дорожче, $22 тис. коштувала однокімнатна квартира по вул. Преображенській (Солом'янський р-н). Площа житла - 32 м², інформує агенство нерухомості "Благовіст".

Приватний будинок в селі Гора (Бориспільський р-н), площею 100 м² придбали за $31 тис. Дорожче, $36,5 тис. коштував будинок площею 80 м² в селі Софіївська Борщагівка (Києво-Святошинський р-н).

У діапазоні від $50 до 100 тис. було продано трикімнатну квартиру на просп. Голосіївському. Житло площею 53 м² коштувало $51 тис. За $54 тис. придбали однокімнатну квартиру площею 40 м² по вул. Січових Стрільців (Шевченківський р-н).

$105 і $132 тис. коштували однокімнатна квартира по вул. Ак. Філатова (Печерський р-н) і двокімнатна по вул. Богомольця (Печерський р-н). Квартири мають площу 35 м² і 83 м², відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сморід і щури: у багатоповерхівках заборонять будувати сміттєпроводи

Найдорожче, за $420 тис. у травні придбали чотирикімнатне житло по вул. Коновальця (Печерський р-н), площею 160 м².

"У травні квартири в будинках нової забудови в окремих нецентральних районах коштували дорожче, ніж більш старе житло в центрі. Наприклад, були пропозиції, де квадратний метр в будинках на Голосієво, Академмістечку та Святошино коштував дорожче квартир в Печерському районі. Це можна віднести до посилення тенденції пріоритету сучасної забудови перед застарілою", – каже Олена Біберова, директор АН "Благовіст".

Ціни на ринку житла стабілізувались вперше за останні чотири роки в Україні. Водночас, старе житло продовжує падати в ціні. У Києві, за підсумками березня 2018 року, середня ціна квадратного метра житла вторинного ринку знизилась на 2% в доларовому еквіваленті.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найдешевшу та найдорожчу квартиру, яку продали у травні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути