середа, 14 березня 2018 13:18

"Кожен квадратний метр повинен працювати" - концепція PRO-квартир від компанії КАН

Девелоперська компанія КАН і архітектурне бюро ARHIMATIKA презентували в Києві новий принцип проектування житла - тепер покупець може ще до етапу будівництва вибрати планування квартири або продумати функціональні зони на свій розсуд.

  Президент компанії КАН Ігор Ніконов та директор бюро ARHIMATIKA Олександр Попов презентували новий тип нерухомості - PRO-квартири
Президент компанії КАН Ігор Ніконов та директор бюро ARHIMATIKA Олександр Попов презентували новий тип нерухомості - PRO-квартири

Один зі спікерів, почесний президент компанії КАН Ігор Ніконов, повідомив, що це зовсім інший, прогресивний підхід в будівництві житла - ще на стадії забудови, замовник може сформувати функціональні зони своєї майбутньої квартири.

"На сьогоднішній день, в лінійці PRO-квартир - понад 100 планувань. Це від невеликої смарт-квартири в 17 кв. метрів до квартир з 4-ма спальнями в 170 кв. метрів та вище", - розповів директор бюро ARHIMATIKA Олександр Попов.

"Ми зрозуміли, що дуже важливо знайти на кожного покупця свій підхід. Коли почалася криза, і ми розуміли, що людям все одно потрібно своє житло - у нас народилися смарт-квартири. Зараз, спільно з ARHIMATIKA, ми прийшли до того, що потрібні PRO-квартири. Це ноу-хау, якого в світі не існує", - заявив Ігор Ніконов.

Однією з головних особливостей PRO-квартир є можливість значно заощадити витрати на тепло. "В середньому, в 2,7 разів люди менше платять за тепло по місту. Тому що якість огороджувальних конструкцій, і вікон, і всього - вона абсолютно інша. Звичайно, це іншої якості житло", - зазначив Ігор Ніконов.

"Традиційно "економне житло" - ми називаємо таке житло дискомфорт-класом - це житло, де економлять на всьому, - зазначає Дмитро Васильєв. І в тому числі на тому, щоб подумати. Сам квадратний метр дешевий, але в звичайній типовій квартирі - 20 % квадратних метрів, які купуються, фактично функціонально не використовуються. Наша концепція PRO квартир - це квартири, в яких ми в кожному елементі поставили завдання: "Кожен квадратний метр повинен працювати". Ви не повинні купувати баластні метри, які ви не зможете використовувати. Кожен квадратний метр повинен відпрацьовувати свою вартість. Тому цей продукт - не типовий, а орієнтований індивідуально для потреб кожної конкретної сім'ї. І кожна квартира - практично різна".

Такий індивідуальний підхід, за словами глави компанії КАН Ігоря Ніконова, дозволяє без зайвих витрат і перебудов відразу користуватися купленим житлом.

"Ми хотіли зробити так, щоб люди не робили ніяких перепланувань. Щоб вони відразу купували те, що хочуть. Людина, яка купує квартиру у нас, вже точно нічого не буде переробляти. Вона абсолютно чітко знає, чого вона хоче. Вона отримує це вже з меблями, з проектом. Вонапросто готується, купує, в'їжджає і все", - підкреслив Ігор Ніконов.

  Президент компанії КАН Ігор Ніконов та директор бюро ARHIMATIKA Олександр Попов презентували новий тип нерухомості - PRO-квартири
Президент компанії КАН Ігор Ніконов та директор бюро ARHIMATIKA Олександр Попов презентували новий тип нерухомості - PRO-квартири

KAN - девелоперська компанія, яка очолює групу підприємств-партнерів, що беруть участь в реалізації проектів нерухомості різних масштабів і рівнів складності. Спільно зі своїми партнерами компанія розвиває одночасно більше 15 проектів, що знаходяться на різних стадіях реалізації. Проекти KAN стали візитними картками Києва: "Арена Сіті", "Оушен плаза", "Паркове місто", "Комфорт таун", "Тетріс хол", IQ бізнес центр та ін.

Зараз ви читаєте новину «"Кожен квадратний метр повинен працювати" - концепція PRO-квартир від компанії КАН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути