Ексклюзиви
субота, 07 вересня 2024 13:14

Зустрічайте осінь в Ekomarket: Все для комфорту та затишку з осінніми знижками

Літо підійшло до свого фінішу, але це не завадить насолоджуватися свіжими овочами та фруктами. Завдяки доступності покупок у режимі онлайн у покупців залишається змога порадувати себе чимось смачненьким. Щоб примножити свою радість, скористайтеся акційними пропозиціями від супермаркетів. Ваш улюбленець - Ekomarket - вже приготував неймовірний асортимент пропозицій за привабливими цінами.

Автор: Pixabay
  Завдяки доступності покупок у режимі онлайн у покупців залишається змога порадувати себе чимось смачненьким
Завдяки доступності покупок у режимі онлайн у покупців залишається змога порадувати себе чимось смачненьким

Підтримувати високий попит на всі категорії продукції супермаркету допомагає послуга доставлення. Замовити отримання підготовлених пакетів за домашньою адресою легко та зручно. Для цього використовуйте той пристрій, що є під рукою. Сформувати замовлення та додати особисті вимоги завжди вдасться онлайн, і це вагома перевага.

Що ви знайдете на сторінках каталогу

Краща новина для тих, хто не надто полюбляє тривалі прогулянки магазином, – це все залишиться у минулому. Натомість спробуйте формувати список закупів онлайн, адже це набагато легше та зручніше. Додатковою перевагою стане те, що перед вами завжди актуальні ціни для позицій, які є в наявності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні рекордно дорожчають помідори: таких цін не було 7 років

Знайти потрібні акції на продукти в Ekomarket не складає труднощів. Кращі пропозиції зібрані в окремому розділі, а також помічені на сторінках каталогу. Все, що пропонує супермаркет, опиниться в ваших руках. Для цього використовуйте обслуговування від zakaz.ua. Завдяки швидкому виконанню замовлень ви отримаєте:

  1. Корисні страви. Серед запропонованого асортименту передбачені ті позиції, які виготовлені без використання цукру. Крім того, онлайн ви придбаєте веганські страви, безлактозні молочні та безглютенові продукти з особливою легкістю.

  2. Побутова хімія. Прибирання стає складнішим, коли доводиться вирушати на пошуки потрібних засобів. Забути про цей вагомий недолік допоможуть кур'єри, які доставляють необхідне до квартири. Економте свій час з розумом!

  3. Фрукти та овочі. Свіжі плоди містять чимало вітамінів та інших корисних речовин. Не відмовляйте собі у задоволенні поласувати стиглим кавуном, бананом або гранатом.

  4. Риба та м'ясо. Натуральні джерела корисних речовин завжди присутні у раціоні, а можливість замовити їх додому робить приготування їжі трохи легшим. Заморожена продукція доставляється до того, як розтане лід.

Перелік важливої продукції, що є на полицях, може продовжуватися дуже довго. Зрозуміло одне: акції Ekomarket поширюються на всі групи та категорії, щоб покупцю не довелось витрачати час на відвідування різних магазинів. Забудьте про черги та тривале очікування вже сьогодні та проводьте вечори у гарному настрої й без втоми.

Як заощаджувати сімейний бюджет: дієві поради на кожен день

Якщо вам здається, що доставлення покупок не надто гарна ідея, оцініть переваги, що лежать на поверхні. Покупцям вдається заощаджувати час та не нервувати через неприємні несподіванки. Замість цього сезонні знижки на товари в Ekomarket допомагають з домашніми клопотами. Аби зберегти свої гроші, використовуйте:

● акційні пропозиції з найнижчими цінами на широкий асортимент найменувань;

● послугу безкоштовного доставлення за вашою адресою;

● опцію додавання особистих побажань до заявки;

● гнучку систему знижок для постійних відвідувачів;

● регулярне оновлення переліку акцій.

Національний банк України поінформував населення про майбутнє зростання споживчих цін.

Найближчими місяцями очікується подальше прискорення інфляції через збільшення витрат бізнесу на оплату праці та електроенергію, підвищення акцизів та ефектів перенесення девальвації гривні, йдеться в коментарі НБУ щодо рівня інфляції.

Зараз ви читаєте новину «Зустрічайте осінь в Ekomarket: Все для комфорту та затишку з осінніми знижками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути