середа, 21 березня 2018 11:39

Рекомендації по вибору лічильника банкнот і знищувача паперу

Для того, щоб убезпечити підприємство від потрапляння фальшивих купюр рекомендується використання таких пристроїв як лічильники і детектори валют. У даній статті ми розглянемо два важливих пристрої на будь-якому підприємстві — лічильник валют і знищувач паперу.

Лічильники банкнот необхідні не тільки в якості пристрою за перерахуванням готівки, але і як апарат для перевірки грошей. Якщо рішення купити лічильник банкнот прийнято, то для правильного вибору варто враховувати певні критерії:

• Наявність перевірки на фальшивки за різними ознаками. Важлива особливість рахункової машинки, яка дозволяє відбракувати фальшиву банкноту з пачки. Оптимальніше всього наявність як мінімум двох видів перевірки — по ультрафіолетовим і магнітним міткам (добре реалізовано в моделях BCASH K-2108 LCD UV/MG, BCASH BC-7010). Наявність додаткових видів детекції тільки вітається.

• Можливість перерахунку купюр будь-якого стану і різних валют світу. Важливий параметр, так як зовсім бюджетні лічильники банкнот не здатні повноцінно перераховувати банкноти нового зразка.

• Можливість вказувати номінал банкнот. Зручна функція, яка дозволяє отримувати підсумкову суму після перерахунку банкнот певних номіналів (добре реалізовано в моделях BCASH 6500T, PRO 150 CL/U, BCASH 8500T)

Перераховані параметри є найбільш значущими при виборі купюрорахункової машинки.

  Для уникнення потрапляння фальшивих купюр на підприємстві рекомендується використання лічильників і детекторів валют
Для уникнення потрапляння фальшивих купюр на підприємстві рекомендується використання лічильників і детекторів валют

Для того, щоб убезпечити себе від витоків інформації в рамках підприємства варто використовувати знищувачі паперу (шредери). Для того, щоб купити знищувач паперу для офісу варто також враховувати певні параметри:

• Кількість знищуваних листів за раз. Один з найбільш важливих параметрів. Чим більша кількість аркушів подрібнює шредер, тим швидше користувач зможе позбутися накопичених паперів. Оптимальне значення для невеликого офісу - від 9 до 15 аркушів.

• Фрагмент порізки (ступінь секретності). Чим дрібніше фрагмент порізки, тим складніше відновити знищений документ. Оптимальний тип різання — перехресний, що відповідає третьому і вище рівню секретності. Деякі моделі здатні подрібнювати документ практично в пил (наприклад, шредер Agent 104 X).

Це два найбільш важливих параметра при виборі шредера.

  Для убезпечення себе від витоків інформації в рамках підприємства слід використовувати знищувачі паперу
Для убезпечення себе від витоків інформації в рамках підприємства слід використовувати знищувачі паперу

Якщо у Вас виникають питання щодо вибору знищувача документів або лічильника валют — рекомендуємо звернутися до фахівців "А-Техно". Більш ніж 12-річний досвід у даній сфері дозволяє підібрати оптимальне рішення для будь-якої задачі.

Зараз ви читаєте новину «Рекомендації по вибору лічильника банкнот і знищувача паперу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути