пʼятниця, 22 червня 2018 16:18

Просування сайтів в 2018 році: навіщо виводити онлайн-ресурс в ТОП

Кожен бізнес повинен бути присутнім в Інтернеті — звідси приходить найбільша кількість трафіку. Але якщо просто створити сайт, блог або інтернет-магазин, це не означає, що відразу ж збільшиться кількість продажів, відвідуваність ресурсу і впізнаваність серед клієнтів. І не важливо, наскільки функціональним буде веб-сайт.

  Нафта 21-ого століття — трафік. Немає ніяких секретів масових продажів послуг або товарів через Інтернет: гроші є там, де є люди. В цифрову епоху бізнес, який не продає через Google, наприклад, — пережиток минулого
Нафта 21-ого століття — трафік. Немає ніяких секретів масових продажів послуг або товарів через Інтернет: гроші є там, де є люди. В цифрову епоху бізнес, який не продає через Google, наприклад, — пережиток минулого
Щоб сайт генерував замовлення послуг або товарів, а з часом став основним джерелом клієнтів, його потрібно просувати і рекламувати.

Чому так важливо просувати веб-ресурси?

Сайт потребує високих позицій в пошуковій видачі, щоб якомога більше потенційних клієнтів дізналися про цю компанію або інтернет-магазин. Більшість людей, коли шукає щось в Інтернеті, заходять на веб-ресурси з першої сторінки видачі. Ті сайти, які знаходяться на другій сторінці, отримують набагато менше трафіку, а значить — прибуток стає в рази менше.

Чому за розкруткою сайту звертаються до фахівців?

Успішні власники бізнесу вирішують одне з найбільш складних завдань, звертаючись до InfoUnion — просування сайтів. Вони знають, що це комплексна послуга: від технічного аудиту та аналізу зручності використання сайту до технічних нюансів — внутрішньої і зовнішньої оптимізації.

Щоб отримати бажаний результат (збільшення кількості відвідувачів, які конвертуються в покупців), проводяться наступні роботи:

• Аудит ресурсу від А до Я: перевіряється, наскільки сайт відповідає очікуванням користувачів і чи зручний він у використанні. Виправляються технічні помилки і недоліки, які заважають індексуванню пошуковими машинами.
• Аналіз і відбудування від конкурентів: враховуючи специфіку бізнесу, фахівці гнучко змінюють стратегію SEO-просування, і допомагають сайту йти "в ногу" з тенденціями ринку, обходячи при цьому конкурентів.
• Створення семантичного ядра: щоб збільшити зростання цільової аудиторії, створюється індивідуальне семантичне ядро — список фраз і слів, з допомогою яких люди шукають товар або послугу в пошуковику. Цей етап один з найбільш важливих в просуванні сайту: правильно складена семантика дозволить швидше вийти в ТОП, і закріпитися там.
• Оптимізація ресурсу: на цьому етапі перевіряються всі технічні нюанси, і створюється унікальний, а головне — корисний контент для відвідувачів ресурсу.
• Розкрутка сайту: запускається просування ресурсу, збільшується видимість сторінок пошуковими роботами та проводиться робота над помилками.

Результат — постійний потік клієнтів, який буде дешевше і ефективніше інших каналів трафіку.

Зараз ви читаєте новину «Просування сайтів в 2018 році: навіщо виводити онлайн-ресурс в ТОП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути