понеділок, 30 вересня 2019 13:13

Лідер ФК "Шахтар" і збірної України незабаром може перейти до АПЛ

Лідер ФК "Шахтар" і збірної України незабаром може перейти до АПЛ
Англійські журналісти повідомили, що "Шахтар" вже готовий відпустити свого 30-річного півзахисника Тараса Степаненка

Стало відомо, що півзахисник донецького "Шахтаря" і збірної України Тарас Степаненко вже цієї зими може перейти грати до чемпіонату Англії.

Як виявилося, в послугах футболіста зацікавлений клуб "Крістал Пелас". Зазначимо, що цей англійський клуб ще влітку намагався підписати Тараса Степаненка, запропонувавши за українського гравця 8 мільйонів фунтів. Тоді "Крістал Пелас" отримав відмову. Але "Крістал Пелас" вирішив ще раз повторити спробу взимку, повідомляє The Sun.

Більше новин футболу на football24.

За даними англійських журналістів, керівництво "Крістал Пелас" отримало інформацію про те, що "Шахтар" вже готовий відпустити свого 30-річного півзахисника.

Тарас Степаненко виступає за "Шахтар" з 2010 р. За даний період він зіграв за "гірників" 284 матчі, під час яких забив 19 голів. Крім того, 53 матчі футболіст провів за збірну України. Його актуальний контракт з донецьким "Шахтарем" закінчується влітку 2022 року.

При цьому сам футболіст донецького "Шахтаря" і збірної України Тарас Степаненко поділився своїми думками про можливе продовження кар'єри. Він сказав, що без найменших роздумів перейшов би до італійської чи англійської ліги. А ось в Іспанії Тарас Степаненко не хоче грати, як і в німецькій лізі. 30-річний півзахисник підкреслив, що спілкувався про особливості чемпіонату в Германії та Іспанії з Євгеном Коноплянкою, думці якого довіряє.

Цікаво, що тренер донецької команди Луїш Каштру відразу після перемоги над полтавською "Ворсклою" (4:0) відповів журналістам на чутки, що стосуються потенційного трансферу захисника збірної України Тараса Степаненка до англійського чемпіонату. Як виявилось, для наставника "Шахтаря" ця інформація була сюрпризом. У післяматчевому інтерв'ю офіційному сайту клубу він пообіцяв з'ясувати, куди і коли переходить Степаненко – один з найважливіших гравців команди цього сезону – хавбек виходив в основі "Шахтаря" на кожен матч цього сезону. Що ж, найближчим часом все проясниться!

Зараз ви читаєте новину «Лідер ФК "Шахтар" і збірної України незабаром може перейти до АПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути