понеділок, 06 квітня 2020 18:02

Час ставити галочку в чек-листі навпроти "Купити джинси Левіс"

Час ставити галочку в чек-листі навпроти "Купити джинси Левіс"
Великий модельний ряд дозволяє підібрати модель саме по фігурі клієнта

Джинси - виріб, який давно став базовим і обов'язковим в будь-якому гардеробі. Вони універсальні, так як добре вписуються в будь-який образ. Головне підібрати фасон під свій тип фігури, щоб вони добре сиділи і підкреслювали те, що потрібно вам. Джинси Levi's відмінно підійдуть для цього.

Бренд був заснований в 1853 році, щоб забезпечити золотошукачів якісним і міцним одягом. Леві Страусс зміг дати клієнтам те, що вони потребували, адже вони надалі зверталися саме до нього. Згодом фірма запатентувала запоруку надійності своїх виробів - металеві заклепки, які розміщуються на кишенях, тобто в місцях найбільшого навантаження. До сьогоднішнього дня, всі джинси бренду виробляються з цією родзинкою, яка забезпечує безкомпромісну міцність. Левіс вийшов на світовий рівень і тепер про його джинси знають всі. Логотип з двома кіньми, які намагаються розірвати джинси не спутають ні з чим. Він символічний для компанії, адже крізь роки несе з собою вірність традиціям і принципам засновника - якість, до рівня якого прагнуть багато людей. Не менш відомий червоний логотип на задній кишені.

Найважливішою причиною, чому варто купити джинси Левіс, залишаються матеріали, з яких виготовляються джинси. Незалежно від того, щільний і нееластичний або м'який і стрейчевий, виріб все одно буде служити довго. Фірма цінує своїх клієнтів, тому співпрацює з лабораторіями, які розробляють нові методики і технології обробки, які додають готовому виробу ті переваги, за які їх всі люблять.

Великий модельний ряд дозволяє підібрати модель саме по фігурі клієнта. Фасони теж не залишать нікого байдужим: від класичних 501 до ультрасучасних BALLOON або LOOSE TAPER, від стандартної довжини до укорочених, із середньою і високою посадкою, з великою різноманітністю декору або лаконічно, однотонно - все це легко можна знайти в Левайс.

Вибираючи джинси Levi's, зверніть увагу на крій, посадку. Не завадить розібратися з назвами фасонів.

• skinny (скінні) - їм характерні занижена посадка і вузький крій штанин від стегна до щиколотки. Не плутати скінні і слім.

• slim (слім): звужена модель. Якщо перші практично повністю в обтяжку, то сліми - класичного крою і завужені тільки до низу.

• boot cut (буткат): їм властиво розширення по низу штанин від коліна.

• straight (прямі): відрізняються повністю прямим кроєм по всій довжині виробу.

Знаючи це, ви зможете вибрати саме ту модель, яка подобається і підходить вам найбільше. Обирайте перевірену якість - джинси Levi's

Зараз ви читаєте новину «Час ставити галочку в чек-листі навпроти "Купити джинси Левіс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути