вівторок, 11 грудня 2018 15:50

Як знайти хорошого ведучого у Києві

  Ведучого запрошують не тільки на весілля, а й на корпоративи, дні народження, посиденьки з друзями, річниці весіль
Ведучого запрошують не тільки на весілля, а й на корпоративи, дні народження, посиденьки з друзями, річниці весіль

В наш час мало хто уявляє захід, де зібралося понад 10 людей без веселих конкурсів, жартів, веселих пісень і танців. До того ж все частіше з'являється традиція проводити свято не лише завдяки застіллю, але й з цікавими розвагами, які б запам'яталися.

Ведучого тепер запрошують не лише на весілля, а й на корпоративи, дні народження, дівич-вечори, посиденьки з друзями, річниці весіль.

Пошуками слід зайнятися за кілька місяців до події. Шукають ведучого, звісно не по оголошеннях в газеті, а на спеціалізованих сайтах або за порадою знайомих.

Ведучого у Києві можна знайти, зайшовши на весільний портал girko.net. Чому краще обрати сайт? Тут ви отримаєте не лише контакти та відеопрезентацію, а й відгуки від клієнтів, зможете скласти своє перше враження про людину.

Врахуйте, що людині, яка прийде до вас на свято слід дати час для написання сценарію, а також ввести вас у свій щільний графік.

При виборі ведучого часто постає питання: кого обрати – чоловіка чи жінку. Хто краще впорається з підтриманням атмосфери? Насправді це неважливо. Якщо людина професіонал, то вона проведе ваше свято незабутньо.

При особистій зустрічі уточніть у ведучого всі ньюанси роботи, наприклад, скільки часу він працює, чи потрібна передоплата, чи потрібен додатковий транспорт, щоб привезти якусь техніку. Перегляньте кілька вже проведених свят і зверніть увагу на сценарії, щоб вони були різноманітні.

Зверніть увагу і на зовнішній вигляд ведучого, пунктуальність і вміння чітко висловлювати свої думки. Не бійтеся кандидату задавати багато питань, адже ця людина відповідатиме за настрій та атмосферу вашого свята. Хороший ведучий повинен задавати багато питань. Якщо він вас слухає і мовчить, це говорить про його непрофесіоналізм.

Послуги професійного ведучого не повинні коштувати дешево. Чим вищий його попит, тим вища ціна у спеціаліста.

Отже, якщо вам потрібен ведучий в Києві на ваше свято, спробуйте знайти його на весільному сайті girko.net. Тут чесні ціни і якісний сервіс, економте свій час і гроші.

Зараз ви читаєте новину «Як знайти хорошого ведучого у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути