четвер, 10 жовтня 2024 16:06

Як вибрати лічильник банкнот з калькуляцією та знищувач документів

Автор: a-techno.com.ua
  Лічильник банкнот з калькуляцією має можливість вручну вказати номінал купюр перед перерахунком і в підсумку отримати суму
Лічильник банкнот з калькуляцією має можливість вручну вказати номінал купюр перед перерахунком і в підсумку отримати суму

Якщо ваша робота кожен день пов'язана з перерахунком великих сум грошей, незамінним оснащенням буде лічильник банкнот. У будь-якій моделі присутні лотки (приймальний і вихідний), ролики, екран і датчик. Банкноти завантажують в приймальний лоток, ролики переміщують їх до вихідного, а на датчику визначається число. Лічильник банкнот з калькуляцією має можливість вручну вказати номінал купюр перед перерахунком і в підсумку отримати суму. У цьому режимі відбувається відображення номіналів на екрані.

В компанії "А-Техно" ви можете придбати лічильники купюр, як з калькуляцією так і без, за дуже хорошими цінами.

Основні переваги лічильників банкнот з калькуляцією

• Оцінка прорахованих купюр по номіналах.

• Обробка зношених банкнот.

• Визначення здвоєних, половинчастих купюр.

• Функція підсумовування і фасування.

• Звукове та текстове повідомлення, при визначенні "фальшивки".

• Дуже зручний і простий у використанні.

Детекція здійснюється за такими параметрами як розмір, щільність, магнітна, ультрафіолетова мітка, металізована стрічка.

В інтернет магазині "А-Техно" представлені лічильники купюр з калькуляцією, таких виробників: BCASH, МВС, PRO, SPEED, LEADER, Billcon.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати лічильник банкнот з визначенням номіналу і екран для проекторів на тринозі

Як правильно підібрати знищувач документів

Автор: a-techno.com.ua
  Як правильно вибрати шредер, на що звернути увагу
Як правильно вибрати шредер, на що звернути увагу

У сьогоднішніх умовах, в кожній поважаючої себе компанії, безпека повинна бути на першому місці. Якщо ви не хочете зливу інформації конкурентам, існують спеціальні прилади, який знищують важливу інформацію. Такі знищувачі документів називають шредери або подрібнювачі паперів.

Типи знищувач документів

Шредери, умовно, діляться на декілька типів:

1. Персональний знищувач паперу. Призначений для індивідуального користування і невеликого обсягу документів.

2. Офісний знищувач паперу. Здатний витримати велике навантаження. Використовується в офісах і знищує документацію середнього обсягу.

3. Знищувач документів підвищеної потужності. Використовується на великих підприємствах. Призначений для активної експлуатації з підвищеним документообігом.

4. Знищувач документів високої секретності. Здійснює утилізацію документів, які містять секретну інформацію. І на 100% гарантує неможливість відновити знищений документ.

Рівні секретності шредерів бувають від 1 до 7

Як правильно вибрати шредер, на що звернути увагу

1. Кількість листів, які здатен знищити апарат за один раз. На цей параметр впливає число працівників, що користуються ним. Якщо їх багато, то знищувач потрібно обирати більшої потужності.

2. Різні фрагменти порізки. Може бути дрібна порізка 2х2 мм і більше. Чим дрібніша порізка, тим менше листів може подрібнити знищувач. Якщо ж вибрати модель з 3 чи 4 рівнем секретності, то тоді буде можливість знищити одразу велику кількість паперу.

3. Параметр циклу роботи шредера (безперервної). Коли потрібно знищити дуже велику кількість документів. Цей параметр може бути від 2-х до 8-ми хвилин. В більш потужних шредерах - 15-30 хв.

Ще однією з функцій знищувачів документів, є можливість порізки дисків та пластикових карток.

Якщо ви все ще вагаєтесь з вибором, сміливо звертайтесь до менеджерів компанії "А-техно". Досвідчені фахівці допоможуть підібрати вам потрібну модель знищувача документів. Ще в компанії є хороші знижки на товари, а також безкоштовна доставка.

Знищувач паперу або шредер - пристрій, за допомогою якого можна знищити документи, папір або ж непотрібну макулатуру. Його використовують, щоб убезпечити себе, компанію, а також для захисту інформації. Існують пристрої з поздовжньою і перехресною різкою. Для більш якісної і надійної роботи застосовують знищувач документів з перехресною порізкою.
Шредер з перехресною порізкою, або ж поперечною (поздовжньо-поперечною), ріже документ на фрагменти. У підсумку, залишаються дрібні шматочки паперу різних розмірів і форми.

Шредери володіють високою продуктивністю, швидкістю роботи, довгим терміном служби, а також мають низьке енергоспоживання.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати лічильник банкнот з калькуляцією та знищувач документів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути