четвер, 06 серпня 2009 17:54

За вантажні автомобілі JAC і TATA можна розплатитися протягом року

За словами експертів, подібні умови придбання найкраще підійдуть підприємцям, яким важливо, щоб комерційна техніка працювала і приносила прибуток.

Україна потроху оговтується від економічної кризи, що стала для нас уроком. Наприклад, більшість автомобілістів помітно змінили критерії вибору нової техніки. Всі ми стали практичнішими і раціональнішими. Тепер розуміємо, що машина повинна бути не лише доступною за ціною, але й економічною, надійною, довговічною. Особливо, якщо йдеться про комерційні автомобілі, приміром вантажівки. На думку експертів, саме ці чинники – одна з головних причин купівельного інтересу до марок JAC і TATA. Обидва бренди пропонують прості й недорогі в обслуговуванні й експлуатації дизельні машини, які, за словами фахівців, встигли довести українським водіям свою надійність і непримхливість. Як зазначають фахівці, в сегменті мало- і середньотоннажних вантажівок важко знайти автомобілі з кращим співвідношенням ціни і якості.

До переваг техніки марки JAC (вантажопідйомність до 3 т, вартістю від 58 тис. грн) також можна додати її маневреність і скромний апетит. Оптимальнішої вантажівки за JAC для доставки товару у штовханині міських вулиць не придумаєш. Завдяки якості комплектуючих, за надійність цього автомобіля можна не турбуватися. Що стосується важчої техніки TATA (вантажопідйомність до 3,7 т), вузли й агрегати яких створені за технологіями Mercedes-Benz, то основна її особливість це, звісно, витривалість і довговічність. Додатковою перевагою ТАТА стала знижка 14000 гривень, і тепер ціни  на цю надійну техніку починаються від 102 тисяч гривень.

Щоденний внесок становитимевід 90 гривень

Але, зрозуміло, технічний бік при виборі автомобіля — далеко не все. Не менш важливою є ціна, а також доступність і рівень сервісу. Щодо цього, як запевняють експерти, обом маркам є чим похвалитися. Дилерська мережа "ТДЦ-авто", де представлена комерційна техніка JAC і TATA, є однією з найбільших в Україні. А щодо придбання, то тут на допомогу приходить спеціальна лізингова програма. Завдяки їй автомобілі можуть працювати і приносити прибуток і не залучати на себе такі дефіцитні оборотні кошти. Для купівлі вантажівок, кажуть представники обох марок, потрібно лише внести перший внесок у розмірі від 30% від вартості. Решту виплачують рівними частинами впродовж 13 місяців без будь-яких прихованих комісій або платежів (від 2750 грн на місяць або 90 грн на день). Якщо взяти техніку в лізинг, то в порівнянні з початковою вартістю вона обійдеться дорожче лише на 8–10%. Зрозуміло, що робота автомобіля впродовж року з лишком окупить цю різницю.


З детальною інформацією про компанію Ви можете ознайомитися  на сайті: www.gruzoviki.kiev.ua. Телефон гарячої лінії: 8 800 501 75 20

Зараз ви читаєте новину «За вантажні автомобілі JAC і TATA можна розплатитися протягом року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути