вівторок, 02 вересня 2008 18:02

У Тахтауловому відкрили дитсадок

— У нашому селі майже 11 років не було дитячого садочка, — розповідає 46-річний директор школи в Тахтауловому Полтавського району Юрій Клинцов. — 1997-го старе приміщення садка продали громадянину Росії. Батькам доводилося возити дітей у Полтаву за 10 кілометрів. Два останні роки розглядали питання про відкриття садка. І лише цьогоріч 31 серпня його розмістили на першому поверсі нашої школи.

Дитсадок розрахований на групу з 50 дітей. Набирають 3–5-річних. Уже є 38 хлопчиків і дівчаток з Тахтаулового, Жуків і Побиванки. Завідуючою призначили Аллу Антонюк, вихователем — Ольгу Касян.

Також 31 серпня перейменували місцеву загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів у навчально-виховний комплекс.

Облрада подарувала НВК кольоровий телевізор, обласне управління освіти і науки — пилосос, райрада — музичний центр. Подружжя Артур і Юлія Лемешки придбали новий спортивний інвентар. Вони допомагали відбудовувати в селі церкву. Дослідне господарство Інституту свинарства імені Квасницького купило дітям акваріум.

Зараз ви читаєте новину «У Тахтауловому відкрили дитсадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути