четвер, 19 серпня 2010 19:36

У Розсошенцях зроблять додаткову зупинку

Між зупинками громадського транспорту "Геофізика" та кінцевою в селі Розсошенці під Полтавою планують зробити ще одну — на перехресті вул. Фрунзе та Леніна. Багато пасажирів маршруток просять їх там висадити, але водії не зупиняються. Бояться штрафів.

— Щоб обладнати нову зупинку, потрібно 370 тисяч гривень. Грошей зараз нема, — розповідає голова Щербанівської сільради 40-річний Валерій Петренко. — За усіма правилами безпеки, там треба зробити бордюри, розгоночну полосу, павільйон. І це все для того, аби люди могли просто вийти з транспорту й піти. Зараз нібито маршруткам знову дозволили там зупинятися, тому проблема поки що відпала.

Якщо в певному місці необхідно обладнати зупинку, то з таким проханням звертаються до обласної служби автомобільних доріг.

— За нормальної ситуації будемо вирішувати проблему, але фінансування щороку скорочується. Цього року ледь вистачає, щоби підлатати покриття, — говорить Анатолій М"ягкохліб із облавтодору.

У Розсошенцях за кінцевою зупинкою перед автозаправкою є місце, звідки люди роками виїжджають автостопом до навколишніх сіл — Мачух, Судіївки, Калашників, Шевченків, Лелюхівки та інших. Зупинки там не обладнали, і звернень до облавтодору щодо цього не було.

— Хоч би дашок якийсь зробили, — каже 45-річна Олена Кошель. — Усе життя їздимо до тітки в гості в Мачухи. У негоду нікуди сховатися.

Зараз ви читаєте новину «У Розсошенцях зроблять додаткову зупинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути