Ексклюзиви
пʼятниця, 08 червня 2007 07:16

У Полтаві закривають збиткові поштові відділення

31 травня півсотні пенсіонерів протестували проти закриття поштового відділення N37 у мікрорайоні Левада в Полтаві. Йому підпорядковані 55 будинків із пр-ту Миру, вул. і бул. Хмельницького, пров. Рибальського і вул. Бідного.

Через місяць-два трьох поштарів, начальника й заступника відділення N37 переведуть до відділень на вул. Вавілова й Пролетарській.

— Оце наша почта! — показує на приміщення 65-річна пенсіонерка Валентина Бублик. На даху пошти росте півтораметрова тополя, будівлі потрібен капремонт. — А на Пролетарську далеко ходити, там курці ніде ступити.

— Утримувати відділення — немає грошей. Через нього з квартири  відправляють по одному листу на рік, — аргументує заступник директора обласної дирекції "Укрпошти" Микола Перепелиця.

Збитковими в Полтаві вважають відділення зв"язку N6 на вул. Шведська Могила, 24 і N16 на Розсошенцях. У Кременчуці вже закрили дев"ять збиткових відділень. Такі по області планують закривати й надалі.

— Ми вирішили закрити збиткові відділення. За нормативами, в Полтаві повинно бути не більше 21-го й не менше 12-ти поштових відділень. А в нас їх 36! — пояснює начальник Центру поштового зв"язку N1 Юрій Мельник. — Із 1 червня збільшили зарплатню працівникам. Треба десь гроші на це брати. Шукаємо можливість економити.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві закривають збиткові поштові відділення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути