четвер, 18 вересня 2008 20:32

Стовп упав на машину і тролейбус у центрі Полтави

Автор: фото надане прес-службою Полтавської міської ради
  Через падіння електроопори в центрі Полтави на кілька годин утворилися затори. Тролейбуси не їздили через обрив 50 метрів лінії електропередач. Стовп підняли аварійники спеціальним краном. На його місце поставили нову опору
Через падіння електроопори в центрі Полтави на кілька годин утворилися затори. Тролейбуси не їздили через обрив 50 метрів лінії електропередач. Стовп підняли аварійники спеціальним краном. На його місце поставили нову опору

У вівторок близько 17.00 у центрі Полтави біля кінотеатру ім. Котляревського на дорогу впала електроопора. Вона похилилася в бік шосе, притисла припарковане на узбіччі БМВ і оперлася на дах тролейбуса, що рухався за маршрутом N4 із Південного залізничного вокзалу до заводу газорозрядних ламп.

Ніхто з людей не постраждав. Машина стояла порожня. Тролейбус майже не пошкоджений, у БМВ пом"ятий дах.

— Проходила поряд десь о пів на шосту вечора. Зібрався натовп людей. Біля авто стояли двоє хлопців років 25–27. Були засмучені, бо машина нова. Просили нічого не фотографувати, — розповідає студентка педуніверситету 19-річна Ірина.

Ніхто не постраждав

Головною причиною аварії у міській раді називають неправильно припаркований автомобіль. Водій залишив його на зупинці громадського транспорту. Через це тролейбусу довелося оминати БМВ і виїхати далі сусідньої смуги руху. Натягання контактного дроту посилило навантаження на електроопору, вона не витримала і впала.

— Водієві машини немає на кого скаржитися. Це нещасний випадок. Тут нема ні адміністративного, ні кримінального порушення. Крім того, паркування автомобілів у тому місці заборонене, — розповідає Юрій Сулаєв із обласної міліції.

Для остаточних висновків обстежать стан стовпа. Опори на цій ділянці руху встановили п"ять років тому під час реконструкції вул. Жовтневої.

Зараз ви читаєте новину «Стовп упав на машину і тролейбус у центрі Полтави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути