вівторок, 30 вересня 2008 18:14

Полтавці перемогли в міжнародному конкурсі енергетиків

Автор: фото: Тамара ТИСЯЧНА
  Сергій Рябченко з Полтавських магістральних мереж тримає кубок, що виборола його команда у Вінниці на міжнародних змаганнях енергетиків
Сергій Рябченко з Полтавських магістральних мереж тримає кубок, що виборола його команда у Вінниці на міжнародних змаганнях енергетиків

Команда з Полтавщини посіла перше місце в п"ятих міжнародних змаганнях енергетиків. Другими були білоруси, третіми — росіяни. На змагання приїхало дев"ять команд з України, Росії, Білорусі, Вірменії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Таджикистану та Узбекистану. Зустріч відбувалася на базі підприємства "Вінницяелектротехнологія". Фірма входить до національної енергетичної компанії Укренерго.

— Навчально-тренувальний полігон, який розміщено на вінницькому підприємстві, один із найкращих у Співдружності Незалежних Держав, — пояснює Олександр Туманов із Укренерго. — Якщо енергетична рада країн СНД вирішить, що змагання відбуватимуться в Україні, це означає, що ми за своїм технічним рівнем готові їх прийняти.

Керівник української команди енергетиків 46-річний Віктор Безсонов розповідає, що на ногах перебували по 16–17 год. Учасники виконували завдання поточного дня й починали готуватися до наступних.

— Заважав дощ. У таку погоду в звичайних умовах ми не працюємо, — каже Безсонов. — Важко було боротися з білорусами, росіянами, казахами.

Переможцям вручили кубок, почесні грамоти, медалі, автомобіль із причепом для команди та по плазмовому телевізору кожному учасникові. Сергій Рябченко з Полтави отримав від організаторів мобільний телефон "Самсунґ". У день змагань йому виповнилося 43 роки.

Зараз ви читаєте новину «Полтавці перемогли в міжнародному конкурсі енергетиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути