пʼятниця, 18 квітня 2008 19:12

Наталія Кіблицька готувалася до весілля

 

— Вона поспішала жити. У два роки по квартирі ходила в моїх туфлях на підборах. У дитсадку, було, всю групу роздягне й на горщики посадить, шнурки всім зав"язувала. У вісім років навчилася куховарити. Подруг мала стільки, що мало в кого за життя буває, — розповідає 45-річна Катерина Кіблицька з Полтави. Жінка працює старшою медсестрою.

Її донька Наталія, 21 рік, померла минулої неділі в реанімації обласної лікарні. Дівчина була у глибокій комі. Такий стан спричинили ускладнення після переривання вагітності. Понад місяць вона лежала на збереженні в Полтавській лікарні N5.

Народилася Наталія в родині військовослужбовця та медсестри. До восьми років жила в селі Старичі на Львівщині. Має старшу на два роки сестру Олену і 13-річного брата Андрія.

Пізніше родина оселилася у військовому містечку села Вакуленці Полтавського району. У 13 років Наталія познайомилася з Валерієм Лебедем. У травні цього року вони планували одружитися.

— Познайомилися 9 травня біля місточка у Вакуленцях, — згадує наречений Валерій, 24 роки. — Такою веселою була.

Коли була студенткою філологічного факультету Полтавського педуніверситету, переїхала із родиною до Полтави. Цього року Наталія мала отримати диплом.

— Завуч школи N38 питала в нас, де знайшли таку дівчину, — розповідає викладач університету Любов Сологуб. — У класі вона була господарем. Діти за нею ходили і дзвонили навіть після практики.

— Складно повірити в її смерть, — ділиться одногрупниця Наталії Олена Орлова. — Хочеться, щоб вона зараз зайшла і, як завжди, сказала: "Дєвки, все під контролем!"

Зараз ви читаєте новину «Наталія Кіблицька готувалася до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути