Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2011 18:01

На гру "Шахтаря з "Барселоною" найвищі ставки

Полтавські футбольні фанати на гру "Шахтаря" з іспанською "Барселоною" робили ставки через інтернет. У Полтаві закрили всі букмекерські контори. Їх діяльність забороняє закон. Кажуть, тепер кожен такий заклад має сайт.

— Неправильно було закривати контори, — вважає 34-річний Станіслав, колишній букмекер. — У всьому світі роблять ставки на спорт.

Найпопулярніша українська букмекерська контора — "Парі-матч". Для гри треба зареєструватися на сайті та відкрити рахунок у банку, покласти на нього гроші. Мінімальна сума ставки — 3 грн.

— Багато друзів поставили на гру "Шахтаря" з "Барселоною", але я утримався, — розповідає полтавець 30-річний Віктор. — Подумав, що на "Барселону" малий коефіцієнт, а в перемогу "Шахтаря" не повірив.

Додає, що часто робить спортивні ставки.

— Треба зайти на сайт,  вибрати гру і вказати, скільки грошей ставиш. Номер твого карткового рахунка букмекерська контора знає. Якщо вгадуєш, на картку приходить виграш, ні — гроші знімають. Сума виграшу залежить від коефіцієнту, який дають команді. Свою ставку треба множити на коефіцієнт. Я ставив 120 гривень. Угадав результати 12 матчів та виграв 3,5 тисячі.

Віктор каже, гроші на рахунок надходять наступного дня.

Найбільший коефіцієнт цього тижня був на "Шахтар" у грі з іспанською "Барселоною". Становив 12,5.

Зараз ви читаєте новину «На гру "Шахтаря з "Барселоною" найвищі ставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути