четвер, 13 січня 2011 16:28

На аукціоні продавали землю на виплат

У Миргороді в залі засідань міської ради провели земельний аукціон. На продаж виставили 12 га землі несільськогосподарського призначення неподалік санаторію Міністерства внутрішніх справ "Миргород". Стартова ціна понад 5 млн грн. Таким чином хочуть закрити дірки у місцевому бюджеті.

Щоб привабити покупця, на сесії міськради прийняли рішення про сплату коштів за купівлю ділянки двома траншами. 50% вартості покупець сплачує відразу, а решту можна протягом наступного півріччя. За умовами аукціону, землю мають використовувати під туристично-оздоровчий об'єкт. Заявки на участь у торгах подали "Агротех-Гарантія" та "МирІнвестРесурс". Ділянку продали підприємству "МирІнвестРесурс" за 5,4 млн грн.

— Крім аукціону та ще, може, чогось по мєлочі — перспектив отримання коштів до бюджету поки що ніяких. Після проведення аукціону складаємо на наступний рік план ремонту доріг, перспективні плани ремонту приміщень закладів освіти та культури, — пояснює 50-річний Сергій Яшний, начальник Миргородського управління житлово-комунального господарства.

Продана земля на околиці міста, неподалік річки Хорол. Кажуть, щоб підвести лише комунікації до майбутнього санаторно-курортного комплексу, власнику потрібно витратити понад 5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «На аукціоні продавали землю на виплат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути