четвер, 05 червня 2008 16:57

Миргороду відключили воду

У середу в Миргороді припинили водопостачання. О шостій ранку Полтаваобленерго відключило Миргородводоканал від електроенергії через заборгованість у 178 тис. грн.

— Без води залишилася правобережна частина міста, яка забезпечується з артезіанських свердловин, — розказує директор водоканалу Віталій Кулик. — Тут знаходяться центральна райлікарня, санаторій МВС, дитяча лікарня, хлібозавод і житлові будинки. Наше підприємство не змогло розрахуватися за електроенергію, спожиту в травні. На оплату дається п"ять днів у місяці, що йде за розрахунковим. Ще п"ять дається на попередження. До 10 червня ми б щось змогли заплатити.

На питання, коли в Миргороді буде вода, Кулик відповідає: "Не знаю". Він подав лист у прокуратуру і в Миргородську міськраду.

Обленерго попередження про відключення надіслало 29 травня.

— Найгірше, що з боку керівництва Миргородводоканалу не було жодної спроби зв"язатися з нами, — каже комерційний директор Полтаваобленерго Олег Романчук, 34 роки. — Хай від них хтось подзвонить, хоч прибиральниця. Ми готові вести переговори. Нам потрібні гарантії.

Зараз ви читаєте новину «Миргороду відключили воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути