вівторок, 18 березня 2008 17:14

Лікарні перетворюють на лікувальні центри

Кожна із п"яти міських лікарень Полтави матиме спеціалізацію. На базі лікарні N1 створять нейросудинний центр, N5 — гінекологічний. Зі спеціалізаціями лікарень N2 і N4 поки що не визначилися. Третя працюватиме в режимі поліклініки.

— Створити на базі міських лікарень спеціалізовані лікувальні центри зможемо, коли добудують приміщення терапевтичного центру по вулиці Залізній, — розповідає заступник начальника міського управління охорони здоров"я Олександр Насонов, 45 років. — Там сконцентруємо фахівців та обладнання, що дозволить надавати якісніші медичні послуги.

Поряд із поліклінікою N4 по вул. Залізній відкриють терапевтичний центр. До нього переселять міські терапевтичні відділення.

Нині приміщення центру введено в експлуатацію на третину. Добудовану частину орендувала обласна лікарня, доки там проводили капремонт. Друга частина будівлі — це коробка та голі стіни. Тож на проектні роботи з перебудови центру до потреб медиків виділено 2 млн грн із міського бюджету. Міський голова Полтави Андрій Матковський відвів на реконструкцію міських лікарень два роки.

Зараз ви читаєте новину «Лікарні перетворюють на лікувальні центри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути