вівторок, 17 червня 2008 17:22

Лідію Дрижирук витягли зі ставка через півтора року

Автор: фото із сімейного архіву Дрижируків
  Нині покійна Лідія Дрижирук із села Чернещина Котелевського району з сином Валентином та донькою Валентиною зустрічають 2006 рік
Нині покійна Лідія Дрижирук із села Чернещина Котелевського району з сином Валентином та донькою Валентиною зустрічають 2006 рік

Тиждень тому рибалка знайшов у ставку села Чернещина Котелевського району жіночий скелет. Працівники міліції встановили, що це останки зниклої безвісти 22 листопада 2006-го місцевої жительки Лідії Дрижирук, 44 роки.

Жінка працювала сторожем на фермі в місцевому господарстві. Співмешкала із Сергієм Макаром. Після смерті жінки він переїхав на Харківщину.

Останнім її бачив брат Михайло Дяченко, 40 років. Чоловік говорить, вони повечеряли й сестра пішла на роботу. Ферма розташована поряд. Каже, що горілки того дня не пили.

У Лідії залишилися 23-річний син Валентин та донька Валентина, 24 роки. Їх викликали до моргу на впізнання, коли Лідію витягли зі ставка.

— На мамі була синя кофточка з цвіточками. Вона постійно її носила, — розповідає син Валентин. — У чорних своїх сапожках із гострячками була взута.

Донька Валентина каже, що мати не вміла плавати і боялася води:

— І чого вона полізла в той клятий ставок.

Про зникнення матері Валентин та Валентина повідомляли в міліцію. Причину смерті Дрижирук судово-медична експертиза не встановила.

Небіжчицю поховали на сільському цвинтарі. Труну не відкривали. Столи ставили на кладовищі. На похорон приїхали сестри Катерина з Котельви та Тамара із Харкова. У Лідії двоє онуків — Богдан і Олена. Вони народилися в червні 2006-го. На пострижини Лідія обіцяла їм купити по золотому ланцюжку.

Зараз ви читаєте новину «Лідію Дрижирук витягли зі ставка через півтора року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути