пʼятниця, 20 червня 2008 16:33

Кременчужанин крав таблички з могил

6 червня Кременчуцьке управління міліції порушило кримінальну справу проти 24-річного хлопця, який знімав могильні таблички на Новоревівському цвинтарі.

— Він говорить, що почав цим займатися з кінця травня цього року, — розповідає Анна Волювач із Кременчуцького управління міліції. — За цей час він зняв чотири таблички з кладовища на околиці міста. Із двома табличками на гарячому його піймала міліція. Решту він здав у пункти прийому металу на брухт. Тепер міліція встановлює ймовірних потерпілих, які не звернулися в міліцію.

Хлопець раніше мав судимість. Ніде не працює. Його характеризують як особу, схильну до вчинення злочину. На кладовищі знімав тільки могильні таблички. Огорожі та інші металеві речі не чіпав.

— Міліція водила хлопця на місце події. Там він показував, які таблички й з яких могил знімав, — продовжує Анна Іванівна. — Самі ж пункти металоприйому нерідко відмовляються брати такі речі з кладовища. Часто вони самі до нас звертаються, коли до них на здачу несуть подібні речі.

Зараз ви читаєте новину «Кременчужанин крав таблички з могил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути