пʼятниця, 21 березня 2008 18:11

Із парку Глобиного викрали ялинки

У центральному парку Глобиного в рамках двомісячника озеленення вже посадили 300 дерев. Ще планують — 300 беріз і 40 дубів червоних рідкісного виду.

— Дерева вже є. Нині вони в комунальників, — каже міський голова Сергій Ковнір, 51 рік. — Кошти на їх закупівлю з місцевого бюджету не витрачали. Благодійну допомогу у вигляді саджанців надали приватні підприємці.

У тому самому парку висадили 15 ялинок, але першої ж ночі вісім хтось викопав. Міліція дві доби влаштовувала засідки, однак нікого не впіймали. Нині правоохоронці роблять подвірний обхід.

Якщо дозволять погодні умови, 28 березня працівники організацій та установ міста вийдуть на суботник. Працюватимуть у Михайлівському сквері — сіятимуть газонну траву.

У селі Семимогили Глобинського району молодь на чолі із завідувачем сільського клубу Олександром Гайдаром біля закладу культури закладуть сквер із беріз, фруктових дерев і туй.

Зараз ви читаєте новину «Із парку Глобиного викрали ялинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути