понеділок, 29 вересня 2008 19:32

Аллі Сулімко дали п"ять тисяч на покупки

Автор: фото: Ігор Пархоменко
  Учасниці гламурно-спортивних змагань ”Осінній марафон” біжать по автомобільній стоянці біля торгово-розважального центру ”Конкорд” у Полтаві. Друга ліворуч — студентка педуніверситету Алла Сулімко. Вона пробігла найшвидше і отримала сертифікат на 5 тисяч
Учасниці гламурно-спортивних змагань ”Осінній марафон” біжать по автомобільній стоянці біля торгово-розважального центру ”Конкорд” у Полтаві. Друга ліворуч — студентка педуніверситету Алла Сулімко. Вона пробігла найшвидше і отримала сертифікат на 5 тисяч

Вихователька дитсадка N34 Полтави Надія Гриненко, 50 років, була найстаршою учасницею гламурно-спортивних змагань "Осінній марафон". Їх у неділю організував торговельно-розважальний центр "Конкорд".

— У мене немає ніяких шансів. Але бігти буду, — сміється Гриненко. — Сестра Оксана Альохіна працює в дитячій кімнаті  "Конкорду". Вона така заводна. Зареєструвалася й хотіла бігти. Та виявилося, що, за умовами конкурсу, працівники закладу не можуть брати в ньому участь. Вона подзвонила мені і сказала: "Іди. Нічого сидіти й обростати пліснявою".

Жінку підтримав син Михайло, 18 років.

— Сказав: "Мамо, так це ж клас!" — каже Надія Гриненко. — Сестра дала мені свої кросівки й довгу спідницю. Не дуже зручно, бо звикла ходити у штанах. Як не переможу, так хоч поприколююся.

За умовами змагання, учасниці мали одягнути спідниці чи сукні та спортивне взуття. До участі допускали претенденток віком від 16 років. Зареєструватися можна було з 20 по 29 вересня. На забіг прийшло 34 учасниці 18–22 років. 68-річна жінка, яка зареєструвалася, не прийшла.

Перед забігом учасниці ознайомлюються із правилами, підписують їх. Організатори попереджають: участь у забігу пов"язана з ризиком для здоров"я, пошкодженням їхнього майна та заподіянням шкоди третім особам.

Учасницям видають нагрудні номери. Ведучий змагань Михайло Меллін веде їх дистанцією:

— Стартуємо на першому поверсі центру. Обережно: треба пробігти метрів 30 по плитці. Вибігаємо на вулицю. Біжимо уздовж "Конкорду" по автомобільній стоянці. Обов"язково оббігаємо фішку справа. Повертаємося назад. Фініш на першому поверсі. Знову ж по плитці.

Дівчата вигукують, що вона слизька.

— Акуратно, — нагадує Меллін. — Плитка, скло кругом. На поворотах будуть стояти охоронці, але ви теж будьте уважними. Не штовхайтеся. Не варті життя ці 5 тисяч.

Учасниці йдуть на старт. Їм роздають по два великі паперові пакети з порожніми картонними коробками всередині.

— Ускладнюючий елемент, так би мовити. За покупками треба ходити із сумками, — коментує Михайло Меллін.

У забігу вісім дівчат.

— Це шо, нє фіг дєлать? — знизує плечима жінка з натовпу. — 3 метри пробігти — хіба це сорєвнованіє? От якби вони метрів 300 на  одній нозі проскакали, отоді були б змагання.

Четверо дівчат тримають плакат, де фломастером написано "Рита молодец!" Вони прийшли підтримати подругу.

Суддівська колегія визначає три перші місця. Нагороди й заохочувальні призи переможницям роздає цьогорічна олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан. До Полтави її запросила дирекція "Конкорду".

Студентці п"ятого курсу педуніверситету 21-річній Аллі Сулімко дали сертифікат на 5 тис. грн. На цю суму вона може зробити покупки в "Конкорді".

Зараз ви читаєте новину «Аллі Сулімко дали п"ять тисяч на покупки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути