Ексклюзиви
пʼятниця, 15 жовтня 2010 01:00

Члени "Батьківщини" голодували дев'ять днів

Семеро активістів партії "Батьківщина" припинили голодування під Центрвиборчкомом — на дев'ятий день від початку акції. Напередодні в голодувальниці Тамари Бігун з'явився біль у попереку, ділянці нирок, прискорене серцебиття, повне знесилення. "Швидка" забрала її до обласної лікарні.

— Мені зробили повне обстеження, — каже 48-річна Тамара Бігун. — Констатували виснаження організму й переохолодження. Пішло ускладнення на нирки. Зараз я у стаціонарі лікарні. Поки що не годують, вводять препарати. Скільки тут пробуду, невідомо.

Лікарі назвали критичним стан ще одного голодувальника — голови фракції БЮТ у Київоблраді Володимира Подрєзова, 50 років:

— Це точка зору лікарів. У мене були проблеми з тиском, серцем, запаморочення, але критичного ж стану нема. Сьогодні наша основна ціль донести до суспільства інформацію про злочини і порушення влади під час виборів досягнута. Ми змогли пробити інформаційну блокаду. Я говорив із представницею Центрвиборчкому Жанною Усенко-Чорною. Її думка, що позитивного рішення по розкладу в комісії нам очікувати не варто. Просила нас припинити голодування. Ми вирішили, що закінчимо акцію.

Голодувальники виступали проти реєстрації виборчими комісіями фальсифікованих списків кандидатів у депутати. Юлія Тимошенко зустрілася з протестувальниками в понеділок та просила їх зупинити акцію.

Зараз ви читаєте новину «Члени "Батьківщини" голодували дев'ять днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути