пʼятниця, 09 липня 2010 08:12

"Регіонали" замінять Азарова на Юрія Бойка?

"Регіонали" замінять Азарова на Юрія Бойка?

Прем'єр-міністр Микола Азаров може бути відправлений у відставку до кінця 2010 року.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко.

"Азаров відчули, що завдання з реформування економіки йому не під силу. Тому він хоче перекласти відповідальність на керівників нижчого рівня", - пояснив аналітик.

На підтвердження своїх слів Віктор Небоженко нагадав, що уряд зовсім недавно презентував зовсім недавно економічну програму.

"Отримали 4 мільярди невідомо яких грошей ще 10, можливо отримаємо від МВФ, однак як ми будемо їх використовувати незрозуміло", - відзначив аналітик.

"У будь-якому разі до кінця року в Азарова звіт, за наслідками якого його або залишать і, тоді вплив групи Фірташа буде істотно знижено і ніхто нічого "РосУкрЕнерго" не заплатить ", - переконаний аналітик.

Якщо ж Янукович прийме умови "РосУкрЕнерго", то за словами Віктора Небоженка прем'єром стане Бойко, а "Україна виконує рішення Арбітражного інституту торговельної палати міста Стокгольм, і віддасть гроші швейцарській компанії", - підкреслив політолог,.

Як пояснив експерт, без прем'єрства Бойко виконання "стокгольмською авантюри" неможливо.

"Звичайно Азаров з задоволенням відправив би у відставку Бойко, але аж надто сильні позиції групи Фірташа всередині оточення Януковича", - зазначив Віктор Небоженко.

При цьому експерт запевнив, що говорити про кризу в коаліції передчасно.

"Відставки не говорять ні про що. Ситуація знаходиться під повним контролем Віктора Януковича. Якщо ж говорити про те, що слідом за Азаровим піде Тігіпко або Хорошковський, то вважаю це малоймовірно", - переконаний аналітик.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" замінять Азарова на Юрія Бойка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути