вівторок, 06 липня 2010 17:24

Тимошенко розповіла наскільки близькі Бойко з Фірташем

Тимошенко розповіла наскільки близькі Бойко з Фірташем

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко продемонструвала документ, що за її словами, підтверджує зв"язок між бізнесменом і власником РосУкрЕнерго Дмитром Фірташем та міністром палива і енергетики Юрієм Бойком.

Екс-прем'єрка зачитала витяг з довіреності на зустрічі з журналістами у Тернополі. Згідно з документом, бізнесмен нібито передає все своє майно в розпорядження міністра.

"Я Фірташ Дмитро Васильович, на основі усної домовленості, уповноважую громадянина Бойка Юрія Анатолійовича бути моїм представником в органах нотаріату, з усіма необхідними повноваженнями з питань управління та розпорядження всім належним мені майном, як рухомим так і нерухомим, з чого б воно не складалося і де б не знаходилося", - зачитала Тимошенко.

Опозиціонерка зазначила, що таку довіреність не кожен видасть рідній людині. А оскільки Фірташ та Бойко люди не рідні, то цей документ підтверджує їхні близькі стосунки на рівні бізнесу.

"Відповідно Бойко не може бути міністром. Якщо в нашій Верховній Раді ще залишилося трохи честі і совісті, то його звільнять. Адже в його безпосередньому підпорядкуванні – "Нафтогаз". Саме "Нафтогаз" здав позиції України в Стокгольмському суді на користь РосУкрЕнерго", - заявила Тимошенко.

Опозиціонери вже підготували проект постанови Верховної Ради про звільнення з посади Юрія Бойка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла наскільки близькі Бойко з Фірташем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути