понеділок, 05 липня 2010 16:20

Зварич викликає Тимошенко та Бойка на допит

Зварич викликає Тимошенко та Бойка на допит

Екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко, екс-міністра палива та енергетики Юрія Продана, а також діючого міністра палива та енергетики Юрія Бойко і членів ради директорів RUE викликають на засідання тимчасової слідчої комісії Ради по гази.

Про це заявив лідер НУ-НС Роман Зварич.

"Ми викликаємо на наступне засідання Тимошенко, Продана і Бойко, а також представника ради RUE для надання нам відповідної інформації. Ми також звертаємося до "Нафтогазу" і Мінпаливенерго надати нам копії договорів НАК і RUE, починаючи з 2006 р., а також надати копію офіційного рішення Стокгольмського суду ", - сказав Зварич.

Він відзначив, що комісія звернеться із запитом на предмет "чи надходило  в Державну виконавчу службу виконавчий лист від Стокгольмського суду і чи прийнято рішення про відкриття виконавчого провадження".

Депутат також повідомив, що сьогодні на засідання ТСК запрошував генпрокурора Олександра Медведька та голови СБУ Валерія Хорошковського, але вони його проігнорували.

Він також не виключив, що в ході розслідування "вони обов'язково будуть запрошені для надання інформації".

Нагадаємо, що на минулому тижні парламент створитв тимчасову слідчу комісію стосовно рішення Арбітражного інституту торгівельної палати міста Стокгольма стосовно спору між "Газпромом" та "Нафтогазом України", а також арешту Анатолія Макаренка.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Зварич викликає Тимошенко та Бойка на допит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути