середа, 09 грудня 2009 14:46

Луценко – Ющенку: Не я захищав свого тестя, якого зловили на хабарі

Луценко – Ющенку: Не я захищав свого тестя, якого зловили на хабарі
Після звинувачень на адресу міністра внутрішніх справ з боку Президента на сьогоднішньому засіданні силових структур Юрій Луценко заявив про розрив будь-яких стосунків з Віктором Ющенком. Про це він заявив на прес-конференції.

"Я думаю, що це крапка на стосунках. Я розумію, що потрібно терпіти ще декілька складних місяців. І очевидно, глава держави повинен був якось координувати роботу, не дивлячись на такі стосунки з діючим міністром внутрішніх справ, як і з іншими нелюбимими йому міністрами", - сказав Луценко.

Коментуючи вислови Ющенка про те, що Луценко слід подати у відставку, міністр відповів: "Якщо він вважає, що мені потрібно подати у відставку, я дам відповідь Віктору Андрійовичеві Ющенку - не я захищав свого тестя, якого зловили на гарячому при отриманні хабара в 20 тис баксів. Це робив Ющенко", - сказав Луценко.

"Не я спокійно спостерігав за розкраданням сотень мільярдів, які виділив Нацбанк комерційним банкам, і які пропали невідомо де. Не я нагороджував Ківалова-підрахуя та інших державними нагородами", - зазначив він.

"Після цього я вважаю, що говорити про голову держави, який виконує посадові обов"язки незалежно від власних симпатій та антипатій, не доводиться. Відтак я щасливий лише з одного, що до виборів залишилося небагато", - зазначив Луценко.

Також міністр підкреслив, що, незважаючи на конфлікт, він і далі виконуватиме свою роботу. "Я робитиму свою роботу. Скільки мені відведено, так я і працюватиму. Але ходити в Секретаріат Президента я не збираюся", - сказав він. При цьому він додав, що рік тому "в часи Балоги" зняв зі стіни в своєму кабінеті портрет президента, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «Луценко – Ющенку: Не я захищав свого тестя, якого зловили на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути