Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 15:27

Колишньому свату Ющенка не місце у податковій - коментар з ДПА

У Державній податковій адміністрації не коментують затримання директора департаменту контролю за виробництвом і оборотом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів Ігоря Гончара, однак підкреслюють, що чиновникам, які чинять протиправні дії, немає місця в податковій.

Про це сказала в четвер журналістам керівник прес-служби ДПАУ Тамара Куцай, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
"До нашої компетенції не входить коментувати дії МВС і прокуратури. Остаточне рішення буде ухвалювати суд. Але ми хочемо підкреслити, що тим чиновникам, які чинять протиправні дії, не буде місця в лавах податківців", - сказала вона.

Куцай не змогла відповісти на запитання, хто зараз очолює даний департамент, пообіцявши, що така інформація з"явиться найближчим часом.

Як відомо, працівники антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України і Генеральної прокуратури затримали Гончара під час одержання хабара в сумі $20 тис.

Гончар є колишнім сватом президента Віктора Ющенка. Його син Михайло жив у незареєстрованому шлюбі з дочкою президента Віталіною Ющенко, у них є спільна дитина, пише "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Колишньому свату Ющенка не місце у податковій - коментар з ДПА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути