четвер, 26 листопада 2009 12:49

Тимошенко пообіцяла Януковичу жорсткі розбірки

Тимошенко пообіцяла Януковичу жорсткі розбірки

Прем"єр Юлія Тимошенко погрожує кримінальною відповідальністю всім, хто розкрадав державні кошти, після того, як стане президентом.

"Я хочу спростувати ці дурниці (звинувачення Партії регіонів щодо нецільового використання державних коштів)", - заявила Тимошенко на брифінгу після позачергового засідання парламенту.

Янукович просто спер у держави "Межигір"я"!

За словами прем"єра, "сьогодні Генпрокуратура є, по суті справи, ЛТД закритого типу Партії регіонів - там стоїть по домовленості з діючим президентом повністю їхнє керівництво".

"Якщо у них є претензії хоча б до однієї копійки, яка сьогодні не так використана, нехай вони пришлють прокуратуру і перевірять кожну копійку", - заявила Тимошенко.

"Якщо сьогодні є випадки, про які говорить Партія регіонів, хай порушують кримінальні справи і закривають за грати тих людей, які так, як вони кажуть, щось розкрадали", - додала прем"єр.

При цьому вона зауважила, що "відповідати доведеться саме тим чиновникам від Партії регіонів, включаючи Азарова, Януковича, який просто спер у держави "Межигір"я" і навіть не полінився вписати його в декларацію".

"Якщо вони брали мільярдами - і ми це доведемо обов"язково. І те, що не зробив Ющенко, коли став президентом у 2005 році, це обов"язково зроблю я, коли стану президентом в 2010", - заявила Тимошенко.

"Я обов"язково всіх, хто брав хоч копійку державних грошей, не просто притягну до відповідальності, а притягну по самим жорстким і самим можливим положенням кримінального кодексу", - попередила прем"єр.

"А якщо їх недостатньо і вони недостатньо жорсткі, то ми їх поміняємо", - заявила Тимошенко. "Голосуванням в парламенті, безумовно", - додала вона.

Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пообіцяла Януковичу жорсткі розбірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути