четвер, 26 листопада 2009 12:03

Тимошенко звинуватила депутатів у байдужості та просиджуванні штанів

Тимошенко звинуватила депутатів у байдужості та просиджуванні штанів

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що опозиція нестиме відповідальність у разі відмови підтримати виділення 1 млрд грн на боротьбу з епідемією грипу.

Про це Тимошенко заявила сьогодні в Верховній Раді.

"Не має значення, чи то ви в опозиції, чи при владі. Ви зобов`язані, якщо хоч одна людина віддала за вас голос в цій країні, захистити життя, а не займатися порожньою демагогією і витрачанням державних грошей на просиджування штанів", - сказала Тимошенко.

Глава уряду додала, що кожен депутат знає, як захистити своїх рідних дітей.

"Якщо йому буде погано, то він поїде, як мінімум в Феофанію, а як максимум – за кордон на власному літаку в ті клініки, в яких все є і які були при владі, але не забезпечили наші клініки, отримуючи так звані гроші від тіньової приватизації", - пояснила вона.

Все пограбували та прокрали!

На думку Тимошенко, саме через такі власні можливості депутатам та президенту України Віктору Ющенку "байдуже, що буде з сільською дитиною".

"Сільська дитина навіть не доїде до обласної лікарні, тому що не забезпечено за попередні 18 років ні швидкими допомогами, ні реанімобілями. Все пограбували та прокрали. А від приватизації країна грошей не отримала", - зазначила глава уряду.

"Тому я хочу сказати, шановні друзі, що несете відповідальність і ви в залежності від сьогоднішнього голосування за кожне життя дитини, за кожне життя вагітної жінки, за кожне життя молодої людини", - підкреслила Тимошенко.

Прем"єр-міністр запропонувала депутатам перед прийняттям рішення ознайомитися із прогнозами Всесвітньої організації охорони здоров`я, згідно з якими від епідемії грипу в Україні при оптимістичному сценарії можуть померти 34 тис. осіб, а при песимістичному – 240 тисяч осіб.

Нагадаємо, що сьогодні Рада не змогла подолати вето президента Віктора Ющенка на закон "Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2009 рік", яким пропонувалося виділити 1 млрд грн за рахунок перевищення валових доходів Національного банку України над витратами.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко звинуватила депутатів у байдужості та просиджуванні штанів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути