середа, 11 листопада 2009 12:04

Ющенко не дасть 1 мільярд на боротьбу з грипом

Ющенко не дасть 1 мільярд на боротьбу з грипом

Президент України Віктор Ющенко має намір застосувати право вето до закону "Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2009 рік", який передбачає додаткове фінансування боротьби з епідемією грипу і ОРВІ в об"ємі 1 млрд грн.

"Я з цим законом вчиню так, як я вчинив із законом по Євро", - сказав Ющенко в ході телефонної "гарячої лінії" видання "Комсомольська правда в Україні" в середу.

Нагадаємо, що сьогодні прем"єр країни Тимошенко назвала "саботажем" з метою введення надзвичайного положення затягування президентом підписання закону про виділення 1 млрд грн на боротьбу з епідемією грипу і припинення дій постанов Кабінету міністрів про закупівлю медичного устаткування за рахунок держгарантій.

"Я хотіла б, щоб такий саботаж був припинений сьогодні", - сказала вона, відкриваючи засідання уряду і закликавши президента Віктора Ющенка невідкладно підписати закон про виділення коштів і відкликати укази про припинення дій рішень Кабміну.

"Ми вважаємо, що діяльність президента, коли він вісім днів не підписує цей закон... - це є прямою діяльністю проти України", - сказала Тимошенко, повідомляє Інтефракс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не дасть 1 мільярд на боротьбу з грипом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути