четвер, 21 березня 2024 13:00

Сім порід собак, яких визнали найщасливішими. Хто очолив рейтинг
7

Деякі породи собак відомі своєю сонячною вдачею. Вони від природи є грайливими, доброзичливими та переповненими ентузіазмом до життя.

Якщо ви шукаєте пухнастого компаньйона, який гарантовано принесе сонце у ваші дні, розповімо про найщасливіші породи собак, пише StudyFinds.

Усміхнені песики з цього списку мають природну схильність до веселого настрою.

Лабрадор ретривер

Автор: pinterest
  Лабрадор ретривер
Лабрадор ретривер

Вони дуже оптимістичні та легко піддаються дресируванню, а також завжди готові до пригод. Вони також дуже віддані й завжди раді бути серед людей.

Золотистий ретривер

Автор: pinterest
  Золотистий ретривер
Золотистий ретривер

Золотисті ретривери завжди прагнуть догодити та мають спокійний темперамент, а це означає, що вони будуть раді спілкуватися з усіма – навіть з іншими домашніми тваринами. Ці собаки життєрадісні, люблять веселощі, дбайливі, ласкаві і розумні, а також, що є великою перевагою, дуже гарно ладять з дітьми.

Бігль

Автор: pinterest
  Бігль
Бігль

Ця життєрадісна порода була виведена як частина зграї, тому вони добре ладнають з іншими собаками та комфортно спілкуються з людьми, їм навіть подобається бути в оточенні котів.

Вони завжди виховані та спокійні, але люблять рухатись, тож переконайтеся, що у вас є сили, щоб не відставати.

Бішон фрізе

Автор: pinterest
  Бішон фрізе
Бішон фрізе

Собаки цієї породи люблять баланс активності та обіймів. Вони мають багато енергії і люблять проводити час зі своїми господарями. Бішони доброзичливі та ласкаві, що робить їх чудовими компаньйонами для будь-якого любителя собак.

Бедлінгтон тер'єр

Автор: pinterest
  Бедлінгтон тер'єр
Бедлінгтон тер'єр

Хоча спочатку їх вирощували для полювання на шкідників в Англії, але вони активні та люблячі компаньйони, яким подобається все, від обіймів до біганини на вулиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали породи собак, яких викрадають найчастіше

Боксер

Автор: pinterest
  Боксер
Боксер

Ці енергійні собаки просто обожнюють бути поруч зі своїми людьми і завжди зустрінуть вас сповненими ентузіазму. Кінологи кажуть, що вони ідеально підходять для тих, хто шукає великого собаку-охоронця, яка може стати дружнім членом сім'ї.

Бордер коллі

Автор: pinterest
  Бордер коллі
Бордер коллі

Бордер-коллі – це енергійна порода, яка любить спілкуватися, а також має вражаючий інтелект. Вони із задоволенням братимуть участь у будь-якій грі, доки в ній є людина.

Є породи собак, які від нудьги можуть жувати чи розривати все, що видасться їм цікавим. Починаючи від шкарпеток та взуття, закінчуючи меблями.

Побороти цю проблему можна при правильному вихованні і дресируванні собаки. Саме тому варто заздалегідь розуміти, представники яких порід більш схильні жувати речі господаря.

Зараз ви читаєте новину «Сім порід собак, яких визнали найщасливішими. Хто очолив рейтинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути