пʼятниця, 23 жовтня 2009 12:18

Тимошенко хоче зібрати на Майдані 100 тисяч

Тимошенко хоче зібрати на Майдані 100 тисяч
Організатори з"їзду з висування Юлії Тимошенко в президенти розраховують зібрати на Майдані 100 тисяч осіб. Захід запланований на суботу, 24 жовтня.

Про це в коментарі "Обкому" заявив заступник глави парламентської фракції БЮТ Ярослав Федорчук.

"Скільки буде – стільки і буде. Часи, коли ми були в опозиції, коли нас переслідували і ми, як кажуть, рахували кожну людину - ці часи давно вже в минулому. Я думаю, що люди прийдуть. Але сказати зараз, скільки їх точно буде – 50 тисяч, 100, 125 тисяч – я не можу. Я тільки твердо упевнений, що весь Майдан точно буде заповнений", - сказав депутат.

На уточнююче питання, скільки, на його думку, поміститься людей на "заповненому Майдані", Федорчук відповів:

"За моїм досвідом, Майдан, якщо він щільно заповнений, уміщає приблизно 110-120 тисяч. І я розраховую, що в суботу 100 тисяч буде".

За словами Федорчука, офіційна частина з"їзду (без наступного концерту) повинна зайняти близько двох з половиною годин часу.

Він також повідомив, що на з"їзді очікується присутність близько 500 представників ЗМІ, а також представники іноземних посольств, представники релігійних конфесій і громадських організацій.

Нагадаємо, що 19 жовтня стартувала кампанія з виборів Президента.

Президентські вибори призначені на 17 січня 2010 року.

23 жовтня, з 18-00 на центральній площі Донецька проходитиме телетрансляція ХII з"їзду Партії регіонів і мітингу - концерту "Об"єднаємо Україну". На ньому лідер Партії регіонів Віктора Янукович буде висунутий кандидатом в президенти України.

Громадянин Олег Рябоконь подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом у Президенти 20 жовтня, а депутати Верховної Ради, члени фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Анатолій Гриценко та Арсеній Яценюк, а також лідер Комуністичної партії Петро Симоненко - 21 жовтня.

Обком
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хоче зібрати на Майдані 100 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути