четвер, 22 жовтня 2009 13:47

"Свобода" висунула Тягнибока у кандидати

"Свобода" висунула Тягнибока у кандидати

ВО "Свобода" висунуло кандидатом у Президенти України лідера об"єднання Олега Тягнибока. Відповідне рішення було прийнято в ході сьогоднішнього з"їзду ВО "Свобода", повідомляє прес-служба об"єднання.

У ході засідання було обрано керівні органи з"їзду. Зокрема, головуючим було обрано заступника голови ВО "Свобода" Олександра Сича. Він запропонував висунути від ВО "Свобода" кандидатом у Президенти України голову ВО "Свобода" Тягнибока. Його кандидатуру 472 делегати ХХІ з"їзду ВО "Свобода" обрали одноголосно.

Тягнибок під час свого виступу зазначив: "До цієї події ми йшли 18 років. У ці дні "Свобода" відзначає своє повноліття. 13 жовтня 1991 року відбувся установчий З"їзд, який проголосив створення Соціал-Національної партії України. Партія протиставила себе усьому тогочасному українському політикуму.

"СНПУ - непримиренний противник комуністичної ідеології та політичних партій і суспільних рухів, які пропагують і втілюють її. … Всі інші політичні сили СНПУ вважає або націонал-колаборантами – зрадниками української революції, або націонал-романтиками – пустоцвітом української революції", – заявила СНПУ в своїй програмі та закликала усунути від влади комуністичну номенклатуру - таким чином духовно оздоровити українське суспільство, яке десятиліттями хворіло комунізмом.

24 травня 2009 року ХХ З"їзд Всеукраїнського об"єднання "Свобода" одноголосно ухвалив рішення про висунення кандидата від "Свободи" Олега Тягнибока на президентських виборах 2009 року.

Як відомо, у понеділок до ЦВК надійшли документи першого кандидата у президенти. Ним став один із засновників юридичної фірми "Магістр & Партнери" Олег Рябоконь. Вчора документи подали Анатолій Гриценко та Арсеній Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" висунула Тягнибока у кандидати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути