Ексклюзиви
пʼятниця, 23 жовтня 2009 07:14

"Регіонали" усунули мера Ясинуватої

Депутати Ясинуватської міськради Донецької області через "численні порушення прав громадян" усунули з посади мера Євгена Іщенка-Гіллера. Із 30 депутатів "за" проголосували 21 "регіонал" та колишні "прогресивні соціалісти". Міський голова оскаржує рішення в адмінсуді.

— Головна причина мого звільнення — підготовка до виборів президента. За всім стоять голова Ясинуватської міської організації Партії регіонів Володимир Бештанко та Олександр Русаченко, — переконує Євген Іщенко-Гіллер, 49 рокiв. — На виборах 1999, 2002 і 2004 років вони були головними місцевими фальсифікаторами. У Бештанка знайшли тисячі підроблених бюлетенів, але все це зам"яли.

Право підпису мера перейшло до новообраного секретаря міськради голови фракції Партії регіонів Олександра Русаченка. Він був попереднім міським головою.

Депутати коментувати рішення відмовляються.

— Звертайтеся до Русаченка та його хлопців, які готували на мера матеріали, — радить "регiонал" Володимир Фадєєв, 63 роки.

Іщенко-Гіллер — бізнесмен і меценат, ішов у мери самовисуванням. Ясинувата — друге місто Донеччини за рівнем соціально-економічного розвитку, за даними облдержадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" усунули мера Ясинуватої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути