Ексклюзиви
пʼятниця, 16 жовтня 2009 07:27

Трьох нардепів називають причетними до розбещення дітей

Троє народних депутатів причетні до розбещення малолітніх дітей. Про це йдеться в зверненнях нардепа Григорія Омельченка до Міністерства внутрішніх справ, Генеральної прокуратури і президента.

Газета "Україна молода" називає прізвища "бютівців" 41-річного Віктора Уколова, 46-річного Сергія Терьохіна і Руслана Богдана, 37 років.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко підтверджує інформацію, але додає:

— Поки що вони не є підозрюваними. Їхню вину треба ще довести.

Віктор Уколов визнає, що знайомий із батьком, який розбещував своїх дітей, але звинувачення на свою адресу називає "маячнею".

Уперше про зґвалтування 9-річної доньки та її 12-річного брата мати дізналася у квітні 2009-го. Віднесла заяву в Дніпровський райвідділ столичної міліції. Підозрюваним назвала батька дітей, редактора журналу "Артек" Дмитра Полюховича. У порушенні кримінальної справи відмовили, оскільки подружжя має неприязні стосунки. Полюхович заперечував розбещення, однак 10 червня справу таки порушили.

Григорій Омельченко каже: дітей перевірили на детекторі брехні, провели психологічну експертизу. Вона показала, що малолітніх ґвалтували впродовж трьох років.

Після висновків фахівців Полюховича взяли під варту. Він нібито силував дітей у своїй київській квартирі та у відомчому готелі "Адалар" на території "Артеку" в Криму.

Зараз ви читаєте новину «Трьох нардепів називають причетними до розбещення дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути