понеділок, 18 травня 2009 13:28

"Регіони" чекають, що Балога розповість про секрети Ющенка

"Регіони" чекають, що Балога розповість про секрети Ющенка

Народний депутат від Партії регіонів Анатолій Толстоухов не виключає, що Віктор Балога не тільки піде з поста глави Секретаріату президента, але й заговорить. Про це він заявив, коментуючи інформацію про те, що Балога подав у відставку.

Як повідомили в прес-службі народного депутата, зокрема, Толстоухов підкреслив: "Не виключаю, що Віктор Балога не лише пішов, але ще й заговорить. Тоді ми всі пригадаємо Зінченка (Олександр Зінченко свого часу був Держсекретарем України, очолював адміністрацію Президента Віктора Ющенка) і зрозуміємо: він говорив правду, хоча мотиви у нього були свої. Тепер йому з космічних висот все добре видно, але він мовчить. А Віктору Івановичу велика політика цього не дозволить".

Нагадаємо, саме Зінченко став "детонатором", який оголив гострий конфлікт між командами Юлії Тимошенко і Віктора Ющенка.

3 вересня 2005 року політик подав Президентові заяву про відставку з посади Держсекретаря.

Ющенко прийняв відставку, подякував йому за роботу. А вже 5 вересня відбулася скандальна прес-конференція екс-держсекретаря, на якій той заявив, що причиною його відходу стала корупція і власні меркантильні інтереси представників найближчого оточення Президента.

У свою чергу "регіонал" Олександр Єфремов вважає відставку глави секретаріату президента Віктора Балоги свідченням того, що Віктора Ющенка "залишають останні прихильники".

За словами Єфремова, існує інформація про те, що після написання заяви про відставку Балога виїхав зі свого кабінету на Банковій, а Ющенко не зміг зв"язатися з ним по телефону.

"Ющенко намагався зв"язатися з ним – безуспішно. А крім того, Балога забрав свої особисті речі з кабінету. Це його право – визначатися щодо своєї подальшої роботи, і наша політична сила до цього жодного відношення не має", - сказав він.

"Ми лише констатуємо, що Ющенко втрачає своїх останніх прихильників і залишається тільки здогадуватися, що відбувається у секретаріаті президента, якщо такі люди, як Балога, йдуть від Ющенка", - додав Єфремов.

Нагадаємо, за інформацією Gazeta.ua, глава Секретаріату Президента Балога подав заяву про відставку.

За матеріалами: Українська правда, Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" чекають, що Балога розповість про секрети Ющенка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути