Ексклюзиви
вівторок, 21 квітня 2009 08:25

Литвин: Янукович і Тимошенко готують силовий переворот

Автор: Фото: УНІАН
  Віктор Янукович і Володимир Литвин в передачі Свобода на Інтері. 31 жовтня 2008 р.
Віктор Янукович і Володимир Литвин в передачі Свобода на Інтері. 31 жовтня 2008 р.
Голова Верховної Ради Володимир Литвин впевнений, що Партія регіонів і Блок Юлії Тимошенко ведуть переговори щодо внесення змін до Конституції в частині обрання Президента парламентом. Про це він сказав на передачі "Свобода на Інтері" в ефірі телекомпанії "Інтер" 17 квітня.

"Цілком очевидно, що сьогодні є взаємне побоювання результатів президентських виборів, тому не виключається сценарій... щоб внести зміни в Конституцію і Президента України обирати виключно в парламенті. І цей сценарій є. Він активно промовляється, і чим більше він заперечується, тим більше підтверджень саме цього факту", - сказав спікер.

На думку Литвина, відповідні переговори можна розцінювати як спроби силового перехоплення влади.

"На моє глибоке переконання, будь-які дії, які відбуваються всупереч волі людей, будь-які дії, на які люди не давали мандат, у тому числі і Верховній Раді України, слід розцінювати як силовий спосіб вирішення тих або інших проблем", - додав він.

Нагадаємо, 13 квітня голова Верховної Ради Володимир Литвин заявив про розробку сценаріїв силового "перехоплення" влади в країні , проте не уточнив, кого має на увазі.

Заступник голови Ради, один з лідерів БЮТ Микола Томенко вважає за можливе створення коаліції фракції ПР і своєї політичної сили.

За матеріалами: proUA, Інтер.
Зараз ви читаєте новину «Литвин: Янукович і Тимошенко готують силовий переворот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути