Ексклюзиви
вівторок, 14 квітня 2009 16:37

Тимошенко придумала, як отримати гроші МВФ без Ради

Кабінет міністрів має намір ухвалити рішення, необхідні для отримання другого траншу кредиту МВФ, своїми постановами. Про це повідомила прем"єр Юлія Тимошенко на початку позачергового засідання Кабміну у вівторок.

"Я хочу запропонувати вам 3 питання, які через постанови уряду впроваджують ті самі норми, які мали бути впровадженні за допомогою голосування у парламенті", - сказала вона, уточнивши, що йдеться про 2 законопроекти стосовно збалансування Пенсійного фонду та 1 стосовно збалансування бюджету НАК "Нафтогазу".

Тимошенко заявила, що, незважаючи на сприйняття цих документів світовими фінансовими організаціями та публічну підтримку усіх, включно з президентом, високопосадовців в Україні, "на жаль голосування у парламенті було свідомо, цинічно завалено через неголосування саме тією частини фракції НУ-НС, яка безпосередньо контролюється президентом".

"Я як прем"єр-міністр не дозволю, щоб програма співпраці з МВФ була зруйнована. Саме тому ми відпрацювали той пакет рішень, який може стати основою для продовження цієї співпраці", - сказала вона.

Тимошенко також повідомила, що на позачерговому засіданні уряду присутні представники МВФ, зокрема, голова місії Джейла Пазарбазіоглу.

Як відомо, у вівторок Верховна Рада не внесла до порядку денного свого засідання законопроекти закони, необхідні для отримання другого траншу кредиту МВФ.

За матеріалами: Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко придумала, як отримати гроші МВФ без Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути