середа, 01 квітня 2009 18:13

Роман Безсмертний повертається в "Нашу Україну"

Заступник глави Секретаріату президента 43-річний Роман Безсмертний очолить виконком партії "Народний союз "Наша Україна". Він пристав на пропозицію голови НСНУ Віктора Ющенка, 55 років, яку той висунув на засіданні президії партії у вівторок.

— Сьогоднішня зустріч — це базова точка, з якої ми повинні почати очищення, — каже лідер "Нашої України".

Член президії партії, народний депутат-"нашоукраїнка" 44-річна Ксенія Ляпіна розповідає, що призначення Безсмертного було головним питанням засідання:

— Ми обговорювали це понад годину. Президент особисто просив Безсмертного зробити йому таку послугу й очолити виконком. Він врешті погодився. Його заступником буде Віра Ульянченко (голова Київської облдержадміністрації — "ГПУ"). На рішення Безсмертного очолити виконком вплинули енергійні кроки президента з реорганізації партії. Головна мета цього призначення — запустити роботу виконкомів.

Додає, що спочатку цю посаду пропонували колишньому голові НСНУ В"ячеславові Кириленку, але він відмовився.

Безсмертний уже очолював виконком партії. У липні 2007-го від цієї посади відмовився. Пояснив, що не може суміщати роботу в партії й бути заступником глави Секретаріату президента. Але залишився членом "Нашої України".

Однак у лютому 2008-го вийшов із НСНУ і став безпартійним. Разом із ним залишили партію й теперішні члени Єдиного Центру Віктора Балоги. Тоді вони оприлюднили заяву: мовляв, не можуть перебувати в "Нашій Україні", бо її керівництво відірване від людей на місцях. Партію на той час очолював В"ячеслав Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «Роман Безсмертний повертається в "Нашу Україну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути